Greutățile pe care le-au întâmpinat Jojo și Paul Ipate în organizarea nunții din Italia: „Îi previn pe cei care vor să facă asta”. S-au căsătorit civil anul trecut

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cătălina Grama ne-a oferit câteva informații despre unul dintre cele mai frumoase și spectaculoase evenimente din viața sa.

Cătălina Grama, cunoscută de publicul larg drept Jojo, a făcut cununia civilă alături de partenerul său de viață, Paul Ipate, în vara anului trecut, după mulți ani de relație din care au rezultat și doi copii minunați. Dacă religioasa au decis să și-o organizeze în țară, pentru momentul în care vor spune „Da” oficial, aceștia și-au dorit ceva cu totul unic, motiv pentru care au ales ca evenimentul să aibă loc în Italia, într-un loc ca desprins din basme. 

Chiar dacă din fotografii a părut totul perfect, actrița ne-a povestit, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre cât de greu a fost, de fapt, să pună totul la punct până la ultimul detaliu și ce piedici a întâmpinat. 

„A fost foarte greu, noi am crezut că o să fie ușor. Am fost atât de naivi încât să credem că merge să organizezi un astfel de eveniment, adică eu am fost cea naivă, că Paul e cum sunt bărbații, merg după soțiile lor, și am zis cât de greu poate să fie? Nu a fost simplu, îi previn pe cei care vor să facă asta, să înceapă din timp, sunt foarte multe piedici, multe lucruri diferite acolo și pe organizare, și pe gestionarea evenimentului, pe partea cu actele, nu e simplu, dar, într-adevăr, merită, e o experiență unică, pe care o trăiești o dată în viață.”, a declarat Cătălina Grama în exclusivitate pentru Spectacola. 

Pe aceeași temă: Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv

Câte persoane au fost prezente la eveniment

În ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat pe parcurs, Cătălina Grama spune că nu s-a lăsat și a continuat organizarea evenimentului unde au participat aproximativ 30 de persoane.

„Foarte mult mi-am dorit, au fost 29 de persoane, a fost doar familia în Italia. Și aici, când am avut cununia religioasă și petrecerea au venit vreo 80 de invitați, nu am făcut ceva mare, nu am vrut, asta a fost alegerea noastră. În Italia am vrut să fim doar cu familia, adică am vrut să trăim asta doar așa. Au vrut toți prietenii să vină, imaginează-ți, mulți s-au supărat, multora le-a trecut. Am zis nu, vrem să fim noi și ai noștri, așa a fost să fie.”, ne-a mai spus ea. 

Citește și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

A avut mai multe rochii spectaculoase

Nu doar locația a fost una inedită, ci și rochiile pentru care a optat actrița care nu și-a dorit doar o ținută, pentru unul dintre cele mai speciale momente din viața sa. 

„Am avut 3 rochii în Italia și 2 în țară. Le-am ales cu stilista mea, a fost greu, a fost o căutare, nu mi-am imaginat că va fi atât de dificil, dar nu pentru că îmi imaginam eu că la 40 plus mamă.. nu, e foarte greu. Când ești mai tânăr te regăsești altfel în postura de mireasă, după ce treci de o anumită vârstă, parcă ți se par toate nepotrivite și e mai greu să-ți găsești stilul ca mireasă, a fost o căutare, cred că mi-a ieșit în cele din urmă. Unele mi se păreau că erau prea de prințesă, prea de tinerică, a fost o căutare interesantă.”, a continuat îndrăgita actriță.

Citește și: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel