Vlad Gherman, surprins până la lacrimi de Oana Moșneagu. Actorul a împlinit 31 de ani: „Ești sufletul meu preferat de pe Pământ!”

Data publicării:
Vlad Gherman, Oana Moșneagu, sursa Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman, Oana Moșneagu, sursa Instagram

Oana Moșneagu i-a făcut o surpriză extrem de emoționantă iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. 

Vlad Gherman a împlinit pe data de 16 februarie 31 de ani. Se pare că acest prag din viață l-a prins pe actor într-un moment extrem de liniștit și de echilibrat, acesta reușind, după multă suferință și întrebări, să-și găsească jumătatea pe plan sentimental, acolo unde formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului cu Oana Moșneagu. 

Astfel, la miezul nopții, partenera sa de viață și viitoarea sa soție și-a dorit să-l surprindă pe acesta cu niște baloane personalizate și două prăjituri, aduse chiar la pat cu lumânări aprinse. Complet uimit de gestul logodnicei sale și vizibil emoționat, acesta a transmis un mesaj și pe rețelele de socializare, unde îi transmite dragostea eternă și recunoștința actriței care l-a „vindecat” în trecut și l-a făcut să cunoască o nouă formă de iubire. 

„La 31 de ani vreau să las un mesaj pentru această fată: Ești sufletul meu preferat de pe Pământ!

M-a făcut să râd și să plâng în același timp. Am realizat că viața este alcătuită din momente precum un puzzle la care adaugi în fiecare zi câte o piesă care completează tabloul vieții noastre. Iar tu, iubita mea, vreau să faci parte din toate piesele rămase din acest puzzle frumos. Te iubesc.”, a transmis Vlad Gherman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)

Oana Moșneagu, mesaj emoționant pentru Vlad Gherman

Nici actrița nu a putut trece cu vederea acest eveniment atât de important, fără să-i scrie logodnicului său un mesaj special în mediul online, acolo unde fanii sunt de ceva vreme martori la povestea lor de iubire. Astfel, aceasta se consideră a fi o adevărată norocoasă datorită faptului că l-a cunoscut pe cel care urmează să îi devină soț, într-un moment în care niciunul dintre cei doi nu se așteptau la așa ceva. 

„Mă uit la pozele astea și îmi apare un zâmbet tâmp pe față. Fraților, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. La mulți ani, suflet preferat pe pământ! Să îmi fii sănătos. Că de restul ne ocupăm noi.”, i-a transmis și Oana Moșneagu iubitului ei.

Citește și: Dan Negru face praf radioul românesc: „Și-a pierdut relevanța, a murit. Caterinca e noul brand”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Cum va arăta nunta celor doi

Oana Moșneagu și Vlad Gherman urmează în vara acestui an să ajungă în fața altarului. Actrița a fost cerută în căsătorie anul trecut, chiar pe scena de teatru, acolo unde ambii își petrec mult timp din viață, iar aproape toate detaliile au fost puse deja la punct pentru fericitul eveniment. Totuși, fosta iubită a acestuia, Cristina Ciobănașu, nu a fost trecută pe lista de invitați, spune el. 

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. 

Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar venit. ”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel