Gina Pistol revine în televiziune? Iubita lui Smiley ar urma să prezinte o nouă emisiune

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Antena 1
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Antena 1

Gina Pistol ar putea reveni în televiziune, printr-un format nou. 

Gina Pistol anunța cu ochii în lacrimi, în urmă cu doar câteva zile, faptul că a decis să se retragă din televiziune. Așadar, îndrăgita blondină a decis să lase deoparte veniturile uriașe pe care le câștiga de la Antena 1, dar și cele două emisiuni care au consacrat-o, Chefi la cuțite și Asia Exprss, doar pentru a sta cu fiica sa și pentru a se asigura că nu pierde niciun moment special din viața lui Josephine. Vești noi au ieșit însă la iveală, la aproximativ o săptămână de la această veste. Potrivit cancan, iubita lui Smiley ar urma să se întoarcă pe micile ecrane cât de curând. Se pare că șefii Antenei își doresc cu orice preț ca aceasta să facă parte, în continuare, din trust, motiv pentru care i-ar fi propus un nou format de emisiune.

Concret, potrivit sursei citate, Gina ar putea urma să prezinte o emisiune live, o dată pe săptămână, ceea ce i-ar surâde destul de mult acesteia, pentru că acest lucru îi va permite, în același timp, să stea cât mai aproape și de fiica ei. Rămâne însă de văzut dacă informațiile se concretizează și dacă blondina va fi din nou în atenția reflectoarelor.

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol și Smiley, pregătiți de nuntă: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă. Andrei a intrat în pâine”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)


Anunțul prin care Gina își lua „la revedere” de la televiziune

Recent, Gina Pistol le dădea fanilor vestea cea tristă: aceasta avea să se retragă pentru moment din televiziune, din dorința de a petrece timp de caliatate cu familia sa și pentru a putea să fie în preajma lui Josephine în fiecare secundă. Chiar dacă nu a fot o decizie ușoară pentru ea, Gina considera faptul că, pentru moment, este cea mai bună decizie pe care o putea lua. 

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:  Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

 

VEZI și: „O să plâng de dor”. Gina Pistol, mesajul prin care și-a îngrijorat fanii. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”, scria pe vremea aceea vedeta pe rețelele de socializare. 

Citește și: Video viral cu Smiley și fiica sa. Cum i-a surprins Pavel Bartoș: „Șocant, nu-mi vine să cred”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel