Video viral cu Smiley și fiica sa. Cum i-a surprins Pavel Bartoș: „Șocant, nu-mi vine să cred”

Data publicării:
Smiley și Josephine, foto Facebook
Descriere foto: Smiley și Josephine, foto Facebook

Pavel Bartoș a postat un video adorabil în care apar Smiley și micuța Josephine. 

Pavel Bartoș a reușit imposibilul! Smiley și Gina Pistol încearcă să-și țină fiica departe de vizorul publicului, și chiar au reușit să îi țină ascuns chipul, până acum.

Aflați la filmările noului sezon „Românii au talent”, Pavel Bartoș a profitat de un moment de neatenție al bunului său prieten și coleg, și a filmat un video inedit, în care iubitul Ginei Pistol și micuța Josephine au un moment adorabil.

VEZI ȘI: „Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea

„Ia uite, Andrei m-a înlocuit la Românii au talent. Nu se poate, nu se poate așa ceva! După 13 ani frumoși, iată cine este noul partener al lui Smiley de la Românii au talent. Și Smiley pare că e de acord! Și eu cum să mă simt, cum? Cum? Până când?”, spune Pavel Bartoș în timp ce-l filmează pe Smiley alături de fiica lui în culise.

Clipul adorabil a ajuns viral pe rețelele de socializare, iar replica lui Pavel Bartoș a reușit să amuze fanii celebrului duo. 


„Șocant, nu-mi vine să cred, după 13 ani, iată ce mi se întâmplă! Smiley m-a înlocuit la Românii au talent. Acum n-am cum să nu fiu fericit pentru el, dar să nu fiu trist pentru mine”, a scris Pavel Bartoș în dreptul videoclipului.

VEZI ȘI: Josephine, cea mai mare fană a tatălui ei. Cum a surprins-o Gina Pistol pe fiica ei și a lui Smiley /VIDEO

 

Cum se simte Smiley în rolul de tată

Smiley și Gina Pistol se bucură de experiența de părinți deja de aproape 2 ani. Apariția micuței Josephine i-a făcut pe amândoi să se simtă mai împliniți ca niciodată, artistul declarând faptul că se află în cea mai bună perioadă din viața lui. Acesta își ajută partenera foarte mult în creșterea celei mici, despre care spune deja că are ureche muzicală, semn că îi calcă pe urme tatălui său. 

"La 7 se trezește fata. Noaptea se trezește Gina, pentru că ea încă o alăptează. Fata doarme cu noi, între noi. Și, pentru că Gina se trezește noaptea, eu mă trezesc dimineața și primele ore din zi eu le petrec cu ea, ca să poată ea să mai doarmă. Ne uităm la animale, ascultăm toate sunetele, toate piesele, are piese preferate. Piesa ei preferată în momentul ăsta este Adventure of a LifeTime de la ColdPlay. Are urechea formată încât cunoaște instantaneu piesa. Dansează.", a declarat Smiley, în cadrul emisiunii vorbește Lumea, de pe Pro TV. 

Cu cine crede Smiley că seamănă Josephine

"Ea seamănă cu amândoi, depinde de ce grimase face. Dacă zâmbește, seamănă cu mine, dacă râde, seamănă cu Gina. La priviri, cu mine seamănă. Noi am și călătorit foarte mult cu ea. Am fost în vreo 4,5 țări împreună, până în momentul ăsta. E foarte cuminte. Citim cărți și, dacă nu, cântăm, ne jucăm. Ea când aude ceva cântat de mine, se oprește din orice, zici că e hipnotizată.", a mai dezvăluit artistul. 

Care au fost cele mai emoționante momente pentru cei doi părinți, până acum

Un moment extrem de emoționant, care a stârnit lacrimile ambilor părinți, a fost atunci când cei doi s-au decis să filmeze un videoclip chiar înainte de nașterea fiicei lor, pe care să i-l arate abia la vârsta de majorat.

"Un moment foarte emoționant pentru noi a fost fix ziua în care s-a născut. Dar, înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei. A fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, era fix înainte să plecăm la maternitate și Gina a zis: "Nu pot să fac asta" și eu i-am zis "haide, suntem așa slabi?" Și când am început filmarea am început să plângem amândoi. Noi practic vorbeam cu ea din viitor. Prima dată când am văzut-o era cu limba scoasă. În fiecare zi trăiesc un moment nou cu ea, momentele mele de glorie sunt când stă doar cu mine. Cred că sunt în cel mai bun al vieții mele, până acum.", a continuat Smiley.

Momentele de panică, nelipsite pentru cei doi

Ca proaspeți părinți, cei doi au trecut și prin câteva momente de panică, atunci când au experimentat pentru prima dată cu Josephine anumite lucruri.

"Un moment de panică totală a fost când i-a tăiat Gina pentru prima dată unghiile, nu vreți să știți ce a fost atunci, când a ciupit-o un pic de deget. Plângeau amândouă. Eu nu am probleme, sunt foarte calm. Dar Gina cred că o să și-l aducă aminte toată viața. Alt moment a fost când i-am făcut prima oară băiță, pentru că eu am două mâini stângi și când i-am făcut prima băiță eram atât de transpirat, am slăbit un kg.", a  încheiat Smiley.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel