„O să plâng de dor”. Gina Pistol, mesajul prin care și-a îngrijorat fanii. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea

Data publicării:

Gina Pistol trece printr-un moment mai dificil. 

Gina Pistol este de nedespărțit de când a devenit mamă, de micuța Josephine. Chiar dacă în trecut recunoștea faptul că s-a neglijat extrem de mult în această perioadă, în aceeași măsură, iubita lui Smiley nu poate trăi nicio secundă fără copilul ei. Tocmai din acest motiv, cei doi îndrăgostiți au ales să plece de curând într-o vacanță exotică alături de cea mică, chiar dacă asta le-a mai luat din relaxare. Totuși, se pare însă că proaspeții părinți s-au hotărât să își rezerve și câteva zile doar în doi, ceea ce a întristat-o teribil pe prezentatoare. Deși Gina Pistol știe că are nevoie de aceste momente de relaxare, în aceeași timp aceasta nu poate sta departe de micuța ei nicio clipă.

„După o vacanță în trei, urmează o mini vacanță în doi. De când am ajuns în aeroport tot am senzația că îmi lipsește ceva. Copilul! Mă simt ciudat că am mâinile libere. Nici nu mai știu ce să fac cu ele. Pe cât punem pariu că o să plâng de dor în următoarele două-trei ore?”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Cum a slăbit Gina Pistol 20 de kilograme, după naștere: „Mâncam animalic. Nu am mai făcut sport deloc de 4 ani”

 

Gina Pistol, confesiuni din viața de mamă

Gina Pistol a declarat în nenumărate rânduri faptul că a uitat de propria persoană, de când a adus-o pe lume pe Josephine. Îndrăgita prezentatoare știe că s-a neglijat foarte mult, a uitat de propriile pasiuni și nu a mai făcut nimic din ce o împlinea înainte. 

„De când am devenit mamă, am lipsit din viața mea. De la șase luni de sarcină. Îi spuneam lui Andrei că mi-e dor de mine. E foarte greu să fii părinte, să fii și divă pe sticlă, și pe Instagram, și femeie în casă.. am foarte multe roluri care mă sug de energie. Eu, ca să fiu o mamă bună, trebui să fiu puțin și... și am uitat de mine. Și am zis că la anul o să ă ocup mai mult de mine. Primul lucru este fotografia, fac niște poze faine, artistice. Pe locul doi ar mai fi muzica, îmi place. Îl bat la cap pe Andrei să-i facem o piesă fetiței noastre.”, a dezvăluit Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Te poate interesa și: Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV de la noi din țară

„Bărbatul meu trebuie să mă echilibreze”

Când vine vorba de relația dintre Smiley și Gina Pistol, vedeta spune că „secretul” este calmitatea partenerului ei de viață. 

„Mă mai întreba lumea ce stil sunt eu.. sunt femeia cameleon, cred că le conțin pe toate. Bărbatul meu trebuie să mă echilibreze și să mă lase să fiu eu așa cum sunt. Eu mă cert cu pasiune, cu venă umflată. Andrei este foarte echilibrat, diplomat, atunci când ia o decizie stă și o gândește înainte. Eu sunt opusul lui. Dacă îmi vine să spun ceva, orice, nu contează că dau foc la ce-i în jurul meu, spun. El are o maturitate, e foarte echilibrat. Facem șapte ani la anul, în martie. Se împacă bine cu felul meu de-a fi și asta am apreciat cel mai mult la el. 

Înainte să încep relația cu el, eram îndoielnică, mă întrebam dacă o să găsesc un om ca mine, simplu. Îmi doream să fie omul potrivit pentru mine, să fie un om bun, bun pentru mine.”, a declarat Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel