Gina Pistol și Smiley, pregătiți de nuntă: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă. Andrei a intrat în pâine”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol și Smiley sunt din ce în ce mai aproape de nuntă.

Gina Pistol și Smiley au o relație extrem de fericită, iar de când au devenit părinți, cei doi îndrăgostiți par că trăiesc și se bucură din plin de fiecare clipă. Chiar dacă formează o familie în adevăratul sens al cuvântului, toată lumea este curioasă să afle când își vor oficializa cei doi relația și în acte. Se pare așadar că nu mai este mult până acolo, celebra prezentatoare oferindu-le fanilor săi vestea cea mare. Dacă femeile se ocupă de regulă de toate detaliile, vedeta spune că la ei în relație artistul este cel care s-a apucat să bifeze deja lucrurile de pe listă.

„Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când, că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a declarat Gina Pistol, potrivit spynews.ro.

Te poate interesa și: Video viral cu Smiley și fiica sa. Cum i-a surprins Pavel Bartoș: „Șocant, nu-mi vine să cred”

 

Gina Pistol, confesiuni din viața de mamă

Chiar dacă este extrem de fericită de când a devenit mămică, Gina Pistol recunoaște faptul că, în același timp, aceasta s-a pierdut pe sine, alocându-și extrem de mult micuței Josephine. Vedeta spune că are extrem de multe roluri de îndeplinit, lucru care o scurge complet de energie. 

„De când am devenit mamă, am lipsit din viața mea. De la șase luni de sarcină. Îi spuneam lui Andrei că mi-e dor de mine. E foarte greu să fii părinte, să fii și divă pe sticlă, și pe Instagram, și femeie în casă.. am foarte multe roluri care mă sug de energie. Eu, ca să fiu o mamă bună, trebui să fiu puțin și... și am uitat de mine. Și am zis că la anul o să ă ocup mai mult de mine. Primul lucru este fotografia, fac niște poze faine, artistice. Pe locul doi ar mai fi muzica, îmi place. Îl bat la cap pe Andrei să-i facem o piesă fetiței noastre.”, a dezvăluit Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Citește și: „Prezentatoarea nu e o prințesă pe care o cară cineva” Irina Fodor rupe tăcerea despre rivalitatea dintre ea și Gina Pistol. Cum se înțeleg cele două vedete

 

Cum este prezentatoarea într-o relație

Mai mult, când vine vorba de relația dintre ea și Smiley, Gina Pistol spune că artistul este cel mai calm și cel care temperează cuplul. În timp ce aceasta spune că este destul de vulcanică, când vine vorba despre o conversație în contradictoriu, solistul este cel care lasă de la el și încearcă să modereze situația. 

„Mă mai întreba lumea ce stil sunt eu.. sunt femeia cameleon, cred că le conțin pe toate. Bărbatul meu trebuie să mă echilibreze și să mă lase să fiu eu așa cum sunt. Eu mă cert cu pasiune, cu venă umflată. Andrei este foarte echilibrat, diplomat, atunci când ia o decizie stă și o gândește înainte. Eu sunt opusul lui. Dacă îmi vine să spun ceva, orice, nu contează că dau foc la ce-i în jurul meu, spun. El are o maturitate, e foarte echilibrat. Facem șapte ani la anul, în martie. Se împacă bine cu felul meu de-a fi și asta am apreciat cel mai mult la el. 

Înainte să încep relația cu el, eram îndoielnică, mă întrebam dacă o să găsesc un om ca mine, simplu. Îmi doream să fie omul potrivit pentru mine, să fie un om bun, bun pentru mine.”, a declarat Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu. 

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV de la noi din țară



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel