Gina Pistol, prima fotografie în costum de baie, după ce a slăbit spectaculos. Vedeta a scăpat de 23 de kilograme

Data publicării:

Gina Pistol s-a fotografiat pentru prima dată în costum de baie, după ce a slăbit spectaculos.

Gina Pistol s-a confruntat cu kilogramele în plus din cauza sarcinii, când cântărea 80 de kilograme, lucru care i-a dat acesteia bătăi de cap pentru mai mult timp. Iubita lui Smiley a ținut diferite diete prin care să revină la greutatea inițială, iar aceasta este din ce în ce ma aproape de rezultatele dorite. Recent, frumoasa mămică le-a vorbit fanilor despre cât este de fericită că dieta sa a dat roade, însă le-a mărturisit și faptul că nu vrea să se oprească aici și mai vrea să dea jos cel puțin patru kilograme. Acum, pentru a le arăta tuturor faptul că rezultatele sunt reale, celebra prezentatoare s-a fotografiat în costum de baie, în vacanța de vis în care se află împreună cu partenerul ei de viață. Silueta Ginei Pistol este, într-adevăr, uimitoare, vedeta fiind într-o formă fizică de excepție. 

Cine prezintă noua ediție Chefi la cuțite. Surpriză de proporții pentru fani

 

 

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească

După cum spunea recent, vedeta nu a reușit să ajungă deloc la sala de fitness în această perioadă și singurul ei secret se află în mâncare și în tratamentele corporale. Chiar dacă susține faptul că la un moment dat a avut și un blocaj în greutate, aceasta a reușit să-l depășească, fiind din ce în ce mai aproape de rezultatele dorite.

„Mi-a zis toată lumea că am slăbit foarte mult, nu am slăbit atât de mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. Însă, la înălțimea mea chiar și două kilograme în plus sau în minus sunt un inconfort foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme am început să iau niște pastile și m-au ajutat. La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau dacă am avut o portiță de timp liber am stat. Nu mai am energie psihic, nu reușesc să mă adun. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. Am mâncat mai puțin în ultima vreme, dar cred că m-au ajutat și tratamentele corporale pe care le fac.”, a spus Gina Pistol pe instastory în urmăc u puțin timp.

Gina Pistol, despre sacrificiile pe care le face pentru fiica ei, Josephine: „Nu vreau să plătească terapie mai târziu”

Cum se simte Gina Pistol în prezent

Mai mult, într-un moment de maximă sinceritate, Gina Pistol le-a spus internauților și care sunt stările interioare cu care se confruntă în prezent. Aceasta nu se simte deloc bine nici fizic, nici psihic, iar de când a devenit mamă recunoaște faptul că oboseala nu îi mai dă deloc pace. În acest sens, partenera de viață a lui Smiley mărturisea de pe atunci faptul că avea nevoie foarte mare de o vacanță, care, în cele din urmă, și-a făcut apariția.

„A fost o perioadă ciudățică, de asta nu am făcut nici postări pe Instagram. Nu am avut energie. Toată viața asta de om mare mă consumă enorm și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, stau și eu cu copilul, gătesc. Avem o doamnă care ne ajută, dar atunci când vine la noi tot timpul îmi dau și eu de lucru, mă chinui singură. Tot timpul sunt ocupată. Poate că e și din cauza faptului că nu am avut o vacanță de multă vreme. Mi-e foarte greu să cred că aș putea să plec fără copil, doar că nu ești în concediu cu copil. Am nevoie de câteva zile doar pentru mine, clar.”, a continuat partenera lui Smiley.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel