Cine prezintă noua ediție Chefi la cuțite. Surpriză de proporții pentru fani

Data publicării:
Sursa foto: Irina Fodor, Gina Pistol, Instagarm
Descriere foto: Sursa foto: Irina Fodor, Gina Pistol, Instagarm

S-a aflat cine va prezenta noul sezon al emisiunii Chefi la cuține.

Noul show culinar Chefi la cuțite vine cu surprize mari pentru telespectatori. Încă de când s-a anunțat faptul că va începe o nouă ediție, fanii au fost imediat curioși să afle cine va prelua cârma emisiunii de această dată: Gina Pistol sau Irina Fodor, care a filmat și ultima ediție, din cauza faptului că iubita lui Smiley abia devenise mămică. Teoretic, ediția 10 a acestei emisiuni trebuia să o aducă în prim plan pe Gina Pistol, însă problemele de sănătate a acesteia au împiedicat-o să ajungă în primele zile de filmări. Așadar, în premieră, Chefi la cuțite va fi prezentat de ambele vedete, după cum au explicat chiar cele două.

“Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuțite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”, a declarat Gina Pistol, potrivit spynews.

Gina Pistol a slăbit spectaculos: ”Am mâncat mai puțin în ultima vreme”. Câte kilograme are acum prezentatoare TV

Irina Fodor va da startului noului show culinar

Așadar, neprevăzutul a determinat-o pe Irina Fodor să fie din nou implicată în acest show, chiar dacă planurile erau altele. Cu toate acestea, soția lui Răzvna Fodor s-a bucurat pentru că a putut trăi măcar puțin din această nouă experiență inedită.

„Sezonul 10 Chefi la cuțite ne-a pus față în față cu neprevăzutul și, ca de obicei, am funcționat ca o familie: ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar. Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere și trebuie să te adaptezi, asta am făcut și noi. Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine. Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală. Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit.”, a dezvăluit și Irina Fodor.

Gina Pistol, despre sacrificiile pe care le face pentru fiica ei, Josephine: „Nu vreau să plătească terapie mai târziu”

Soția lui Răzvan Fodor poate fi urmărită în cadrul competiției America Express

Fanii o pot urmări însă pe Irina în cadrul comepiției America Express, unde Gina Pistol nu a vrut să plece, din cauza fetiței sale. Chiar dacă, inițial, iubita lui Smiley era decisă să fie implicată în această emisiune, aceasta și-a dat seama ulterior că nu poate sacrifica cele mai importante etape din viața micuței Josephine.

În aceste sens, Irina Fodor a răspuns din nou afirmativ, iar în urmă cu câteva zile s-a întors din experiența vieții ei.

„America Express va lua prin surprindere pe toată lumea, sunt convinsă! Exotismul locurilor în care am ajuns, concurenții de anul acesta, misiunile, jocurile, toate au format un proiect pe care nimeni nu îl va uita prea curând, vă garantez. Deocamdată, până va fi difuzat, cu toții ne vom lua o vacanță lungă și, cred eu, binemeritată.”, a declarat Irina Fodor în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel