Gina Pistol, despre sacrificiile pe care le face pentru fiica ei, Josephine: „Nu vreau să plătească terapie mai târziu”

Data publicării:
Gina Pistol, foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, foto Instagram

Gina Pistol a dezvăluit ce sacrificii face de când a devenit mamă pentru prima dată.

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical, după ce vedeta a adus-o pe lume pe micuța Josephine. Partenera lui Smiley face tot posibilul ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic și să facă cele mai bune alegeri pentru aceasta. Vedeta a recunoscut că timpul și-l dedică în mare parte pentru creșterea micuței.

„Îl prețuiam și înainte (n.r timpul) și mai ales acum, de când am copil, mi-e și mai greu să irosesc timpul. Nu-mi permit luxul acesta.

Nu știu cum să îți explic, cred că doar un alt părinte mă poate înțelege. Cumva, toată viața mea de dinainte parcă nu mai înseamnă nimic. Parcă viața mea abia acum a început, de când este copilul ăsta prezent. Tot ce făceam înainte era, așa, superficial, era fără nicio noimă pe pământ”, a declarat Gina Pistol pentru fanatik.ro

Ce a schimbat Josephine în viața Ginei Pistol și a lui Smiley?

„N-am fost niciodată petrecăreață. Cu toate că poate presa a lăsat asta să se înțeleagă la un moment dat. Ieșeam și eu ca orice tânăr. Nu mi se pare că ieșeam mai mult decât alte persoane. Și înainte, dacă aveam de ales între o seară de ieșit în oraș, la discotecă sau la club, și o seară de stat acasă și băut un pahar de vin și a asculta muzică sau să citesc ceva…aleg să rămân acasă.

Încerc să mă ocup și de asta (n.r carieră) pentru că pentru mine a fost un pic, așa…Eu sunt un om foarte activ și urăsc monotonia, rutina, iar de când am devenit mamă…Toate mamele știu că o perioadă te trezești în fiecare zi în aceeași zi. Și asta mi-a fost un pic greu pentru că îmi place să iau decizii, să mă duc unde vreau eu, când vreau și, cumva, treaba s-a schimbat”, a dezvăluit Gina Pistol, iubita lui Smiley, pentru FANATIK. 

Gina Pistol: „Nu vreau să plătească mai târziu prin terapie”

Gina Pistol a declarat că prioritatea ei este micuța Josephine, lăsând cariera pe locul doi. Tototdată, vedeta a mărturisit că vrea să fe alături de fiica ei în toate etapele evoluției sale pentru ca micuța să nu sufere mai târziu.

„Încerc să mă ocup și de carieră, doar că, în momentul de față, aleg mai inteligent sau înțelept. Colegii mei au fost foarte înțelegători…Fetița fiind foarte mică, nu aveam cum să-i explic că eu urmează să lipsesc două luni din viața ei.

Plus că, nu aș fi vrut eu să pierd etape importante din evoluția ei. Și n-aș vrea ca pentru alegerile pe care le fac eu astăzi, să plătească ea mai târziu terapie.

Oricât am vrea noi să ne păcălim, copiii simt foarte multe, începând de când sunt încă în pântecele mamei, de la emoțiile pe care mama le simte și chiar dacă noi avem impresia că ei nu înțeleg la câteva luni sau la un an, ei înțeleg foarte bine”, a mai spus Gina Pistol pentru sursa citată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel