Gina Pistol își sărbătorește ziua de naștere. Smiley, mesaj emoționat: „Iubire...”

Data publicării:

Gina Pistol împlinește astăzi 42 de ani. 

Gina Pistol este sărbătorita zilei de 9 decembrie. Una dintre cele mai celebre și îndrăgite prezentatoare de la noi din țară, mamă, dar și soție, frumoasa vedetă împlinește astăzi vârsta de 42 de ani. Și, după cum era de așteptat, partenerul ei de viață nu putea trece cu vederea acest eveniment important pentru partenera sa de viață. Solistul i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor, semn că frumoasa prezentatoare nu se bucură de un adevărat succes doar pe plan profesional, ci și în viața de familie, unde este extrem de răsfățată și iubită de partenerul ei de viață. Alături de mesaj, Smiley a atașat și o poză cu frumoasa lui iubită, unde naturalețea i se citește Ginei Pistol pe față, semn că până la vârsta de 42 de ani nu a apelat la prea multe intervenții de înfrumusețare. 

VEZI și: „Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea

„La mulți ani, iubire!”, a scris artistul, pe Instagram.

Care este rutina celor doi, de când au devenit părinți

Gina Pistol și Smiley trăiesc, fără doar și poate, cea mai bună perioadă din viața lor. Cei doi se bucură la maximum de toate momentele noi pe care Josephine le aduce în viața lor și, atunci când sunt toți trei acasă, împreună, aceștia încearcă să profite din plin de fiecare minut. În acest sens, cei doi și-au creat deja și o rutină pe care o respectă de fiecare dată, când programul încărcat de la locul de muncă le dă voie. 

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a declarat Gina Pistol, potrivit TV Mania.

Gina Pistol, îmbrăcată în rochie albă. Fanii au reacționat imediat: „Vrem să te vedem miresică”

„E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două”

Vedeta este foarte fericită datorită faptului că cea mică este, de la o vârstă atât de fragedă, înțelegătoare și că respectă întocmai cererile pe care mama ei le face. Mai mult, Gina spune că aceasta este pasionată de orice face prezentatoare, fiind deja atrasă de produsele de make-up și de ținutele spectaculoase pe care aceasta alege să le îmbrace de fiecare dată.

„Cred că preferă livingul, pentru că  este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege. Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil cât de mult pot înţelege nişte copii”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV, potrivit sursei citate.

Câți bani câștigă Smiley din YouTube. Artistul are o avere impresionantă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel