Gina Pistol, îmbrăcată în rochie albă. Fanii au reacționat imediat: „Vrem să te vedem miresică”

Data publicării:

Gina Pistol și-a uimit fanii, după ce a îmbrăcat o rochie albă. 

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au devenit și părinți, în urmă cu ceva timp, și pare că iubirea dintre ei înflorește pe zi ce trece. În acest sens, fanii sunt extrem de curioși să afle când au de gând aceștia să ajungă în fața altarului, întrucât au evitat să vorbească despre acest subiect în mediul online și par că amână evenimentul cel mare. 

Totuși, Gina Pistol și-a uimit întreaga comunitate în momentul în care a apărut îmbrăcată într-o rochie lungă, albă. Se pare că vedeta a vrut să pună la încercare imaginația fanilor, care, bineînțeles că s-au gândit la momentul în care aceasta va deveni mireasă.

„Eu aș vrea să te văd și într-o altă rochie albă”

„Vrem să te vedem și miresică”

„Ce mireasă frumoasă vei fi!!!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

VEZI și: Cum arată silueta Ginei Pistol, după naștere. Vedeta se mândrește cu transformarea ei / FOTO

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de artist

Chiar dacă se cunoșteau de ani de zile, întrucât amândoi apăreau pe micile ecrane, Gina l-a văzut pe Smiley, pentru mult timp, doar ca pe un simplu artist. Totuși, la un moment dat, îndrăgita prezentatoare a avut o sclipire și a început să realizeze că artistul are ceva mai special, decât s-ar fi gândit inițial. 

„La ce nu te pricepi, la suflete pereche? Taci, mă! Ești așa de emoționat, stai că mă reîndrăgostesc de tine. Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur.


Și erai pe scenă și cântai «Love is for free» și mă uitam la tine și mi-am zis «hai că e drăguț băiatul ăsta». Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uitam așa la tine… Ce ciudat e, suntem amândoi stângaci”, a spus Gina Pistol în emisiunea „8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley”, potrivit libertatea.

Gina Pistol a ajuns la capătul răbdării. Ce a scos-o din sărite pe vedetă: „Ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții”

 

„Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia”

Chiar dacă și-ar fi dorit să devină mamă mai curând, Gina Pistol simțea că bărbații care se aflau în viața ei, la momentul respectiv, nu erau potriviți pentru statutul de tată. În momentul în care vedeta a decis să facă acest pas important alături de Smiley, aceasta a fost convinsă că ia decizia cea bună.

"Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecată prin lume, stăteam două-trei luni închisă în platou. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine şi credeam că nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatăl copilului meu. Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecţie dată de univers, să învăț lecția răbdării. Erau momente când îmi pierdeam răbdarea, dar ceva înăuntrul meu îmi spunea să mai stau puțin. Și uite că a fost bine. E ceva mai presus de noi care așază lucrurile. Poate dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, între noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia.", a mai spus Gina, potrivit profm.ro
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel