Câți bani câștigă Smiley din YouTube. Artistul are o avere impresionantă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Smiley, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley, Instagram

Smiley  deține o avere impresionantă. Artistul se poate lăuda cu sume colosale. 

Smiley se numără printre cele mai bogate vedete din România. Artistul este realizat, atât din punct de vedere profesional, dar și personal. Acesta are o fetiță minunată, alături de Gina Pistol. 

Ce avere are Smiley

 Smiley încasează circa 100.000 euro pe sezon, la 'Românii au Talent', din ultimele contracte publicitare de imagine i-au căzut în buzunare circa 50.000 euro, iar din YouTube, în jur de 10.000 euro lunar, potrivit money.ro.

Și asta nu e tot! Artistul deține și o casă de discuri, care îi aduce în cont sume frumușele. Din 2011 până în 2017, firma a făcut un profit anual de circa 700.000 de euro, iar din 2018 de 820.000 de euro. Anul 2021 a venit pentru afacerea menționată anterior cu sume de patru ori mai mari decât în anul 2020. Casa de discuri a înregistrat afaceri în valoare de 9,13 milioane de lei, profitul lui Smiley fiind de 736.000 de lei din suma totală.

Smiley: „Sunt dintr-o familie normală”

Smiley a dezvăluit că, în copilărie, părinții săi făceau multe sacrificii pentru ca el să nu simtă lipsuri. 

„Nu-mi amintesc să fi simțit așa ceva. Sunt dintr-o familie normală, cu viață la bloc, însă niciodată nu ne-a lipsit ceva nici fizic, nici emoțional. Părinții noștri au condus atât de bine lucrurile în viețile noastre, încât chiar simțeam că avem de toate”, a dezvăluit artistul pentru Viva.


Ce a făcut cu primii bani câștigați

Mai mult, artistul spune despre el că este un om cumpătat și că nu cheltuie banii pe extravaganțe. Cei mai mulți bani îi investește în muzică și, ce-i drept, tot de acolo scoate cei mai mulți bani. Smiley și-a amintit și de o lecție importantă pe care a învățat-o chiar la începutul carierei sale. După ce a cheltuit o sumă uriașă pe o pereche de adidași, i-a pierdut. 

„O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit!  pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

Citește și: Smiley, adevărul din spatele hit-ului „Oficial îmi merge bine”. Artistul s-a confruntat cu sărăcia: „Nu aveam bani să trecem strada”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel