Gina Pistol, adevărul despre rivalitatea cu Irina Fodor: „Noi ne știam, dar nu atât de bine încât...”

Data publicării:

Gina Pistol a vorbit despre probabilitatea de a reveni sau nu la cârma emisiunii „Asia Express.”

Gina Pistol a fost absentă de la filmările ultimelor două sezoane ale emisiunii „Asia Express”, întrucât și-a dorit să stea acasă, cu fiica ei, care era mult prea mică ca să înțeleagă astfel de lucruri. Și, pentru că producția a trebuit să găsească o altă prezentatoare care să-i țină locul iubitei lui Smiley, Irina Fodor s-a dovedit a fi cea mai bună opțiune în acest sens. Fanii Ginei Pistol nu au primit foarte bine vestea, astfel încât a izbucnit un adevărat război între cele două tabere, care le comparau constant pe cele două prezentatoare. 

„Tot timpul ba o jigneau pe Irina, ba pe mine, ba că am fost înlăturată, tot timpul a fost o comparație. Suntem diferiți cu toții. Se spunea că mi-e frică să nu-mi ia locul. Atunci când a plecat Irina în Asia am sunat-o. Noi ne știam, dar nu atât de bine încât să am numărul ei de telefon și i-am spus că îi dau câteva sfaturi. E un proiect greu Asia Express, eu nu știam de la început, m-am lovit de greutăți, i-am dat soluția, ca să nu treacă și ea prin ce am trecut eu. Chiar cred că am ajutat-o cumva, e un proiect foarte greu. Oamenii spuneau mereu că nu se suportăm. Acum că-ți plac blondele sau brunetele e fix treaba ta, dar fiecare își face treaba cum trebuie.”, a  declarat Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

VEZI și: Gina Pistol, rețeta cu care l-a cucerit pe Smiley: „Așa l-am agățat”. Secretul relației de 7 ani dintre cei doi

 

Va reveni sau nu Gina Pistol, la Asia Express?

Acum, fanii vedetei speră că o să o vadă pe vedetă în ediția de anul viitor, la cârma emisiunii. Chiar dacă își dorește să se reîntoarcă în acest proiect de succes, Gina nu este sigură dacă va accepta.

„Nu știu dacă merg anul viitor. Știi ce luptă se poartă în mine? E un proiect care e pe sufletul meu, mă reprezintă. Îmi place joaca, aventura, îmi place să călătoresc, îmi place foarte mult proiectul Asia Express. Sunt două luni, dar cum să-i explic eu unui copil de 1 an și 8 luni că mama va lipsi din viața ei? În afară de asta, de ce îmi e mie cel mai tare frică este că dorul ăsta pe care eu îl voi simți, nu m-am lovit niciodată de el și îmi este că nu-l pot gestiona cum trebuie. Pe mine când mă doare, nu pot să joc. Mi-e frică de mine, eu nu prea le aveam cu dorul.”, a mai spus prezentatoarea.

Ritualul peste care Gina Pistol și Smiley nu trec, de când au devenit părinți: „E cel mai bun exerciţiu de cardio”

 

„Aș pierde etape importante din viața ei”

Îndrăgita prezentatoare este foarte speriată de modul în care ar putea reacționa în fața dorului de fiica ei. Aceasta nu a experimentat niciodată o astfel de senzație, astfel încât nu știe la ce să se aștepte și se gândește că imprevizibilul ar putea să o ia prin surprindere. 

„Mi-ar fi foarte greu. Am plecat noi în prima vacanță în doi, cinci zile. Eram în mașină, în drum de aeroport, și mă gândeam că doamne, o să pot să dorm și eu până la 9 dacă vreau. Am urcat în avion, în fața mea un cuplu, cu un copil de un an, și eu cumva prin spațiul dintre cele două scaune vedeam chiar copilul. Vedeam copilul acela cum își privea mama, se uita la ea ca la Dumnezeu. M-am uitat la Andrei și mi s-au umplut ochii de lacrimi. Mi-a spus că nici nu am ajuns în concediu. Îți dai seama două luni de zile...Aș pierde etape importante din viața ei, dar mi-e foarte dor de proiectul ăsta. ”, a mai spus Gina Pistol. 

„Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel