Ritualul peste care Gina Pistol și Smiley nu trec, de când au devenit părinți: „E cel mai bun exerciţiu de cardio”

Data publicării:

Gina Pistol a vorbit despre momentele unice pe care ea, dar și Smiley, le experimentează în această perioadă.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată de mai bine de un an de zile. De atunci, cei doi îndrăgostiți sunt în culmea fericirii și încearcă să profite de toate momentele speciale în fața cărora micuța Josephine îi pune zilnic. Mai mult, cuplul și-a făcut și o rutină, atunci când atât artistul, dar și prezentatoarea, sunt acasă. Aceștia fac cel mai bun „cardio” încă de la prima oră a dimineții, cu fiica lor, bineînțeles, și se bucură la maximum de toate lucrurile mici care li se întâmplă. 

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a declarat Gina Pistol, potrivit TV Mania.

VEZI și: „Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea

 

„E incredibil cât de mult pot înţelege nişte copii”

Josephine și-a ales deja și o cameră favorită, din toată casă. Micuța preferă livingul, încăperea în care își vede cel mai des familia împreună. Totuși, Gina Pistol spune că aceasta are o „pasiune” și pentru trusa ei de make-up.

„Cred că preferă livingul, pentru că  este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege. Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil cât de mult pot înţelege nişte copii”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV, potrivit sursei citate.

Gina Pistol, îmbrăcată în rochie albă. Fanii au reacționat imediat: „Vrem să te vedem miresică”

 

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească, după sarcină

Gina Pistol a fost extrem de motivată să dea jos kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii. Vedeta ajunsese să cântărească aproximativ 80 de kilograme, iar la câteva luni și-a revenit spectaculos în formă, ajungând la puțin peste 60 de kilograme. După cum spunea recent, prezentatoarea Chefi la cuțite nu a ajuns deloc în sala de fitness în ultima perioadă perioadă, reușind să slăbească cu ajutorul tratamentelor corporale și chiar cu ajutorul unor pastile. 

„Mi-a zis toată lumea că am slăbit foarte mult, nu am slăbit atât de mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. Însă, la înălțimea mea chiar și două kilograme în plus sau în minus sunt un inconfort foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme am început să iau niște pastile și m-au ajutat. La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau dacă am avut o portiță de timp liber am stat. Nu mai am energie psihic, nu reușesc să mă adun. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. Am mâncat mai puțin în ultima vreme, dar cred că m-au ajutat și tratamentele corporale pe care le fac.”, a spus Gina Pistol pe instastory în urmă cu puțin timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel