Prietene sau RIVALE? Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Irina Fodor. Imaginea care spune tot FOTO

Data publicării:

Care este relația dintre Gina Pistol și Irina Fodor. 

Gina Pistol și Irina Fodor sunt „prezentatoarele de serviciu” de la Antena 1. Cele două vedete s-au implicat, prin rotație, în aceleași proiecte TV. Inițial, Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la cârma emisiunii Chefi la cuțite, după ce aceasta a trebuit să își ia concediu de maternitate. Ulterior, șefii de la Antenă au plasat-o pe soția lui Răzvan Fodor și în proiectul Asia Express, proiect care era prezentat, în trecut, de Gina Pistol. 


Fanii celor două emisiuni au fost extrem de încântați de prestația Irinei Fodor, dar nici nu au uitat-o pe Ginuța. 

Motivul pentru care fanii au sugerat că este o rivalitate între cele două prezentatoare TV


În timp ce Irina Fodor urca pe treptele succesului cu cele două emisiuni TV, fanii Ginei Pistol se întrebau când va reveni din concediu prezentatoarea lor preferată. Iar Gina întârzia să apară. Mulți au speculat că iubita lui Smiley ar deveni geloasă pe succesul colegei sale, instalându-se astfel o rivalitate. 

Punctul culminant al rivalității


În urmă cu câteva luni, Gina Pistol a revenit la cârma emisiunii Chefi la cuțite, însă pentru scurt timp, fiind înlocuită, brusc, cu Irina Fodor. Atunci, fanii au speculat că Irina a înlăturat-o definitiv pe Gina din ecuație. 

Nimic mai fals. De fapt, în timpul filmărilor pentru emisiunea Chefi la Cuțite, Gina a fost testată pozitiv cu Covid. Aici a intrat în scenă Irina Fodor, care i-a ținut locul preț de câteva ediții.


Prietene sau rivale?

Pentru a înlătura orice zvon legat de relația lor, cele două prezentatoare TV au publicat o imagine din care reiese că sunte extrem de apropiate și că nu există nicio urmă de rivalitate. Gina Pistol și Irina Fodor ies în oraș împreună și se distrează pe cinste una în compania celeilalte. 

 

„Când o seară obișnuită de joi ne aduce întâmplător împreună, se lasă cu mult fun”, este mesajul pe care Irina Fodor l-a scris în dreptul imaginii. 

 

Gina Pistol revine pe micile ecrane. Irina Fodor, înlocuită de iubita lui Smiley: ”După ce m-am însănătoșit, am revenit pe platouri”

Gina Pistol a revenit de luni, 26 septembrie, la Chefi la cuțite: ”Show-ul acesta este un proiect de suflet pentru mine”

După primele zece ediții din noul sezon Chefi la cuțite prezentate de Irina Fodor, în ediția difuzată luni, 26 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1, Gina Pistol s-a alătură din nou celor trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. 
Sezonul 10 al celebrei întreceri gastronomice are astfel o formulă unică de prezentare: este prima dată când show-ul are două prezentatoare, Irina Fodor preluând acest rol la debutul noului sezon, atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19.

 ”După ce m-am însănătoșit, am revenit pe platouri”, a povestit Gina, bucuroasă de revederea cu cei trei Chefi. Astfel, în ediția Chefi la cuțite care urmează luni la Antena 1, telespectatorii vor putea vedea întâlnirea ei cu jurații în sezonul aniversar.

”Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes. Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a declarat Gina Pistol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel