Gina Pistol a ajuns la capătul răbdării. Ce a scos-o din sărite pe vedetă: „Ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții”

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Vedeta a povestit ce a enervat-o la culme. 

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, blondina le-a povestit internauților prin ce situații a trecut în ultima perioadă. Vedeta a recunoscut că este foarte supărată din cauza faptului că lumea s-a schimbat foarte mult în rău. 

Gina Pistol: „Dacă ar fi trăit bunică-mea, ar fi zis că trăim sfârșitul lumii”

”M-am culcat pe la 04:30, că am avut un zbor de noapte și m-a cam dat peste cap, dar voiam și eu așa să vorbesc singură, ce să fac, dacă Andrei este plecat în Bali, fiică-mea mă înțelege, dar nu-mi răspunde încă… Mă, nu știu ce se întâmplă, sunt foarte mâhnită, mi-am început săptămâna așa, supărată.

Și am motive serioase să fiu supărată. Dacă ar fi trăit bunică-mea, ar fi zis că trăim sfârșitul lumii. Și fix asta simt, ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții. S-a înrăit lumea, fiecare e cu treaba lui, lipsa empatiei, nu știu ce se întâmplă, dar nu-mi place!

Am aterizat la ora 02:00, eram cu un rucsac în spate, cu un copil adormit în brațe, cu căruciorul pe care încercam să îl urc în microbuzul de te duce de la avion la clădire. Și nu m-a ajutat nimeni, stăteau și se uitau la mine cum mă chinui”, a povestit Gina Pistol.

Gina Pistol: ”Toată viața asta de om mare mă consumă enorm”

Prezentatoarea TV recunoste că anul 2022 a fost unul ciudat, în care a avut parte de multe schimbări, care au debusolat-o. 

”Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu știi cum e, nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine în perioada asta, dar am avut așa o… nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine.

(…) Nu știu dacă ați înțeles ceva din tot ce am vorbit eu până acum, din discursul meu, în capul meu are o logică, mai am discursuri din astea pe care le țin cu mine însămi, dar nu știu ce am avut, a fost o perioadă ciudățică așa, de aceea nici nu am făcut postări pe Instagram, pentru că pur și simplu nu am avut energie. Toată viața asta de om mare mă consumă enorm și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Adică tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, gătesc, stau și eu cu copilul. Avem o doamnă care ne ajută, doar că atunci când vine la noi să ne ajute fug repede, e o traumă pe care eu trebuie să o lucrez la mine”, a mai transmis Gina Pistol.

Gina Pistol, despre sacrificiile pe care le face pentru fiica ei, Josephine

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical, după ce vedeta a adus-o pe lume pe micuța Josephine. Partenera lui Smiley face tot posibilul ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic și să facă cele mai bune alegeri pentru aceasta. Vedeta a recunoscut că timpul și-l dedică în mare parte pentru creșterea micuței.

„Îl prețuiam și înainte (n.r timpul) și mai ales acum, de când am copil, mi-e și mai greu să irosesc timpul. Nu-mi permit luxul acesta.

Nu știu cum să îți explic, cred că doar un alt părinte mă poate înțelege. Cumva, toată viața mea de dinainte parcă nu mai înseamnă nimic. Parcă viața mea abia acum a început, de când este copilul ăsta prezent. Tot ce făceam înainte era, așa, superficial, era fără nicio noimă pe pământ”, a declarat Gina Pistol pentru fanatik.ro

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel