Gigi Becali, declarație emoționantă despre soția sa. Motivul pentru care și-ar da viața pentru femeia iubită

Data actualizării: | Data publicării:

Gigi Becali a făcut o serie de  declarații emoționante despre soția sa.

Gigi Becali, cunoscutul afacerist, a venit cu noi declarații prin care a atras atenția publicului. După ce atrăsese atenția prin așa-zisul accident din Capitală, acolo unde nu și-a dat seama că a fost „tamponat” de o femeie, în trafic, Gigi Becali a oferit câteva declarații despre propria lui soție.

Vezi și: Gigi Becali, prima reacție după accidetul din Capitală. Ce a avut de spus afaceristul

Arătând un profund sentiment pentru partenera lui de viață, afaceristul a oferit o declarație emoționantă cu privire la Luminița Becali, mai ales că este știut pentru cât de iubitor este ca tată și ca soț:

„Eu pe nevasta mea o iubesc...că spun unii, domne, cutare. Eu, de exemplu, dacă e să moară nevastă-mea, mai bine să mor eu! Ce? Să trăiască nevasta mea pentru copiii mei.

Eu o iubesc pe nevasta mea. Cum zice Hristos, eu îmi iubesc femeia, dar eu știu așa...Capul meu e Hristos și eu sunt capul femeii mele. Hristos și-a dat viața pentru biserică și eu trebuie să-mi dau viața pentru femeie!”, a spus Gigi Becali, notează Wowbiz.

Bărbatul a continuat și a spus că o știe de pe vremea când ea avea doar 14 ani, legăturile de familie fiind foarte strânse. Invocând tradiția, Gigi Becali subliniază că pentru el cea mai importantă este familia, urmată de tradiție:

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiție. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii”, a dezvăluit Gigi Becali despre soția sa.

Vezi și: Gigi Becali intervine în scandalul suspendării Simonei Halep: „Banii contează! A câștigat 30-40 de milioane de euro, să fie sănătoasă”

Ce a spus Gigi Becali despre filmarea în care a fost surprins în trafic

Cu câteva zile în urmă, Gigi Becali a fost filmat de o persoană din Capitală, după ce a fost „lovit” de o mașina, din spate. Cu toate că „accidentul” a avut loc, afaceristul nu a băgat de seamă decât atunci când „vinovata” a coborât să se asigure că este bine.

Cu toate acestea, bărbatul neagă accidentul întâmplat, spunând că „ dacă nu a fost nicio zgârietură, n-a fost accident”:

„Eu eram la stop și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că m-a atins, dar eu n-am simțit, m-am dat jos nu avea nimic, nici mașina ei, nici mașina mea. Nu, nimic, în niciun fel (n.r- nu i-a fost zgâriată mașina). Nu s-a întâmplat nimic. Înțelegere pe ce? Eu nu am simțit că s-a atins ceva, cică a crezut ea că s-a atins de bara aia, dar eu nu cred că nu avea cum, adică simțeam și eu, nu? Așa poți să filmezi orice și să zici că e accident, dacă n-are mașina nimic, unde-i accidentul? Dacă nu are nicio zgârietură mașina, unde-i accidentul?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei emisiuni TV, notează Wowbiz.

Vezi și: Gigi Becali și-a ales locul de veci. Dezvăluirea făcută de Dumitru Dragomir: „Ăsta e cel mai tare cimitir din lume”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel