Gigi Becali și-a ales locul de veci. Dezvăluirea făcută de Dumitru Dragomir: „Ăsta e cel mai tare cimitir din lume”

Data publicării:
Gigi Becali, captură video Youtube/ TRINITAS TV
Descriere foto: Gigi Becali, captură video Youtube/ TRINITAS TV

Dumitru Dragomir a dezvăluit unde și-a ales Gigi Becali locul de veci. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali este un om credincios și cu frică de Dumnezeu. Patronul FCSB a recunoscut că rugăciunea și credința l-au ajutat să treabă peste toate greutățile care i-au apărut în cale, de-a lungul vieții. Acum, latifundiarul din Pipera și-ar fi ales deja și locul de veci.

Unde și-a ales Gigi Becali locul de veci

În cadrul unui interviu, Dumitru Dragomir a dezvăluit unde și-a ales Gigi Becali locul de veci. Mai exact, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că patronul de la FCSB vrea să își facă mausoleu la noul palat, acolo unde intenționează să se mute cu totul.

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Horia Ivanovici: „Ăsta e cel mai tare cimitir din lume”

Gigi Becali vrea să se mute lângă biserica pe care a construit-o la aproximativ 2 kilometri de casa lui din Pipera, după ce FCSB s-a calificat în grupele Champions League.

„În lumea asta știi care e cel mai tare cimitir din lume, unde mausoleele și criptele zici că ești în cel mai tare oraș vintage pe care l-ai văzut vreodată, de un lux orbitor. Zici că ești în timpul NewYork-ului sau Londrei din anii 1850-1900.

Cel mai tare cimitir din lume, o să râdeți, este obiectiv turistic, se duc milioane de oameni pe an, este Cimitirul din Havana, în Cuba. N-ai văzut în viața vieților tale. Nu că mausolee, operă de artă, vilă! La cubanezi cu cât ai fost mai respectat, locul de veci trebuie să fie mai luxos. Cu coloane Victoriene. Milioane de oameni vizitează. Turiștii se bat să vadă Cimitirul din Havana. Niște cripte, niște clădiri arhitecturale…”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Regulile simple pe care le are Gigi Becali atunci când se roagă

Într-un interviu recent, latifundiarul din Pipera a vorbit despre câteva reguli simple pe care le respectă atunci când se roagă. Gigi Becali le-a dat și câteva sfaturi prețioase, credincioșilor.

„Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă! Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor. Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima.Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea. Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește!Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale. Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini. Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimi tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu”, a explicat Gigi Becali în ediția specială de la antena3.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel