Gheorghe Turda iartă, dar nu uită. Artistul dă de pământ cu tânăra generație: „Nu sunt pregătiți pentru viață”

Sursa foto: Gheorghe Turda, captură YouTube/Star Popular
Descriere foto: Sursa foto: Gheorghe Turda, captură YouTube/Star Popular

Interpretul Gheorghe Turda dezvăluie dezamăgirile care l-au marcat. Artistul a ajuns la o concluzie importantă în privința oamenilor.

Un mare artist de succes,  Gheorghe Turda, a reușit de-a lungul timpului să încânte publicul din mai multe generații cu muzica sa. Mereu a avut o înfățișare plăcută pe scenă, iar fanii s-au înghesuit să-și declare admirația pentru celebrul artist. Cu toate acestea, pe plan personal, vedeta a avut mai multe încercări, chiar dezamăgiri care i-au măcinat sufletul destul de mult. Cu ocazia unui interviu recent, celebrul interpret a dezvăluit mai multe episoade dramatice din viața sa. Cu atât mai mult, vedeta a transmis și un mesaj către cei care doresc să-și așeze poteca spre cariera muzicală.

Iartă, dar nu uită

Artistul exprimă trădările pe care le-a avut în viața sa și cum nu i-au arătat recunoștință tocmai persoanele față de care a fost alături. Caracterul, comportamentul, acestea sunt elemente care au lăsat de dorit în fața celebrului interpret. Calitatea sufletească reprezintă un atu pentru Gheorghe Turda, iar persoanele care l-au trădat sufletește nu sunt uitate ușor de către artist, deși le-a iertat, cu siguranță.

„Am fost trădat de foști colegi de ai mei. În materie de artiști, mai puțini artiști unii, care m-au trădat din punct de vedere al caracterului, m-ați înțeles? (…) Unora le-am dat și funcții, și multe, și grade în Ministerul Interne, iar pe urmă m-au trădat. Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, m-au dezamăgit total! Eee… uneori da (n.r. a durut trădarea), pentru că eu am investit… din punct de vedere sufletește, am suferit că m-au trădat”, a mărturisit Gheorghe Turda, pentru Antena Stars.

Ce spune despre tineri

Artistul vine cu sfaturi și pentru tânăra generație care dorește să parcurgă incitanta potecă a industriei muzicale. Cu toate acestea, artistul are și reproșuri al adresa tinerei generații. Accentul pe cultură și curtoazie profesională sunt două dintre principiile pe care le promovează celebrul artist.

„Nu sunt pregătiți pentru viață, nu au repertoriu, nu au un bagaj care să exprime din punct de vedere muzical, și cultură, a fiecăruia din generația tânără. Să ne respecte! Tinerii din generația mai tânără decât noi, nu au un bagaj suficient, de pregătire din punct de vedere muzical, artistic și caracterial”, a adăugat artistul.

Momentul tragic din viața sa

Cea mai tristă perioadă din viața lui Gheorghe Turda a fost decesul soției sale. Momentul tragic l-a marcat pe artist.

„În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă.

În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu”, spunea Gheorghe Turda, conform Cancan.

Vezi și: Nicoleta Voicu, folclorul autentic nu mai face bani. Vedeta se află într-un impas financiar deosebit: „Să nu se înțeleagă că eu cerșesc”

Vezi și: Gheorghe Turda, trădat de cei apropiați: “Au distrus munca mea de-o viață!” Artistul a transmis și un mesaj dur pentru noua generație de artiști

Vezi și: Drama neștiută a lui Gheorghe Turda. "După o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine"

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 10 iun 2023, 11:49 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience