Gheorghe Gheorghiu rupe tăcerea despre relația cu Anca Țurcașiu: „Era narcisistă”

Data publicării:
Gheorghe Gheorghiu, Anca Țurcașiu, captură video PRO TV
Descriere foto: Gheorghe Gheorghiu, Anca Țurcașiu, captură video PRO TV

Gheorghe Gheorghiu și Anca Țurcașiu au format un cuplu timp de 5 ani. 

Gheorghe Gheorghiu, în vârstă de 68 de ani, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani. Cei doi au avut o relație timp de 5 ani și artistul spune că au rămas în relații foarte bune după despărțire. 

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro Tv, Gheorghe Gheorghiu a fost supus testului cu sosuri iuți. Mai exact, artistul a avut de ales între a răspunde unei întrebări incomode, sau a mânca sosuri iuți. Deși s-a arătat curajos și a spus că nu-l sperie sosurile iuți, cântărețul a preferat să răspundă cu sinceritate la toate întrebările pe care Cătălin Măruță i le-a adresat. Una dintre întrebări îi cerea să numească trei defecte ale unei mari iubiri. 

Anca Țurcașiu aruncă bomba. Ce spune despre relația cu Gabriel Fătu: Ne-am apropiat foarte mult


„Se iubea prea tare. Era narcisistă. Când voiam să mergem la o petrecere undeva cu colegii, pe malul mării, la un grătar, ea spunea că mai bine stă să citească o carte decât să se întâlnească cu persoanele. Nu știu dacă ăsta e un defect. Ca să fiu sincer, prea multe defecte nu avea”, a spus Gheorghe Gheorghiu despre Anca Țurcașiu, cu care a avut o relație timp de cinci ani. 

Au rămas prieteni după despărțire

Artistul spune că era fascinat de frumusețea fostei sale iubite și că au avut o relație fericită. Cei doi s-au înțeles extrem de bine, iar asta a continuat și după ce au ales să meargă pe drumuri separate. El spune că au rămas prieteni.

 „Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă. Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie. Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor”, a mai spus artistul în emisiunea de la PRO TV.

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu, salariu de 10 000 de dolari. Cu ce se ocupă Andra Ștefania



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel