Anca Țurcașiu aruncă bomba. Ce spune despre relația cu Gabriel Fătu: Ne-am apropiat foarte mult

Data publicării:
Sursa foto: Facebook/ Anca Țurcașiu, Gabriel Fătu
Descriere foto: Sursa foto: Facebook/ Anca Țurcașiu, Gabriel Fătu

Anca Țurcașiu a spus adevărul despre relația pe care o are cu Gabriel Fătu.

Anca Țurcașiu și Gabriel Fătu au fost văzuți umblând împreună, în ultima vreme, fapt ce a trezit mai multe suspiciuni. Actrița a intervenit imediat însă, explicând faptul că cei doi sunt doar colegi de scenă și s-au apropiat mai mult în urma repetițiilor pentru spectacolul "Rude cu nevastă-mea". 

”Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm, Rude cu nevastă-mea. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva”, a declarat, pentru FANATIK, Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi. Ce a emoționat-o pe vedetă: „Asta nu înțelegem”

Anca Țurcașiu, foarte supărată pe aceste speculații

Vedeta s-a arătat a fi extrem de deranjată din cauza celor speculate, punctând faptul că dacă este prietenă foarte bună cu cineva, nu înseamnă că acolo trebuie să fie și o legătură amoroasă.

”Și dacă mă vede cineva că trec strada cu Dan Bittman, nu înseamnă că am ceva cu el. Suntem prieteni. Și dacă am făcut poze la ziua lui, nu înseamnă că avem ceva. Nu pot să mă mai văd cu nimeni, că spune lumea că avem ceva. Suntem foarte apropiați…”, a mai declarat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a devenit soacră. Fiul vedetei s-a căsătorit: ”De azi, am oficial doi copii”

Actrița a divorțat în urmă cu doi ani

Anca Țurcașiu a divorțat în urmă cu doi ani de soțul ei, stomatologul Cristian Georgescu. În urma acestei căsnicii, cei doi au un băiat de 23 de ani, Radu.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!”, a scris Anca Țurcașiu atunci pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel