Fiica lui Gheorghe Gheorghiu, salariu de 10 000 de dolari. Cu ce se ocupă Andra Ștefania

Pe Gheorghe Gheorghiu îl toată țara, dar puțină lume știe că artistul are o fiică pe care o vede destul de rar. Andra Ștefania locuiește în America și câștigă 10 000 de dolari pe lună.

Recent, fiica artistului a venit în vizită în România, ocazie cu care Gheorghe Gheorghiu le-a prezentat-o fanilor.

Andra Ștefania locuiește în America de cand era mică, astfel că vine în România doar în vacanțe. Acolo, tânăra și-a construit propriul drum. Lucrează pentru o companie farmaceutică și deși programul de lucru este infernal, răsplata financiară este pe măsură. 

 

 “Are 10 mii de dolari pe lună, îi rămân cam 5 mii de dolari ei, dar eu cred că muncește prea mult, iar viața trece. Are un job important, lucrează la o companie de medicamente, companie care face pastile pentru boli rare.”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu la ProTV, în emisiunea lui Măruță. 


Cu ocazia revenirii fiicei sale în țară, artistul a  mai făcut un anunț. În noiembrie, cântărețul în vârstă de 69 de ani urmează să se căsătorească. 

Gheorghe Gheorghiu a mai fost căsătorit o dată, în urmă cu mulți ani. Din scurtul mariaj a rezultat fiica sa. Mama Andrei și-a refăcut viața alături de un american, dar a rămas în relații bune cu artistul român. 

 


Nuntă în America

 

Gheorghe Gheorghiu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Băncescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York. Cei doi plănuiesc să se căsătorească în luna noiembrie a acestui an, în America. 

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America', a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu în emisiunea „Exclusiv VIP' de la Prima TV.

Cei doi plănuiesc să organizeze o petrecere mare pentru a celebra uniunea și sunte nerăbdători să devină soț și soție. 


„Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat', a mai declarat la TV Gigi Gheorghiu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 21 iun 2021, 22:46 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play