Gheorghe Gheorghiu își pune casa la vânzare: ”Prețul este ușor negociabil”. Cât costă locuința artistului

Data publicării:
Sursa foto: Gheorghe Gheorghiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Gheorghe Gheorghiu, Facebook

Gheorghe Gheorghiu a dezvăluit în direct faptul că își pune casa la vânzare.

Gheorghe Gheorghiu a fost invitatul lui Cristian Brancu în emisiunea Exclusiv VIP de pe Prima TV, unde a dat vestea momentului. Artistul vrea să își vândă casa din România, în care stă de aproximativ de 12 ani. Motivul pentru care cântărețul a luat această decizie radicală este pentru că, în majoritatea timpului, acesta este plecat în America, iar casa stă nelocuită, în  acest fel putându-se degrada destul de tare. Totodată, Gheorghe Gheorghiu spune că plătește și toate facturile, chiar dacă nu locuiește acolo, iar acestea sunt uriașe. Artistul a dezvăluit în direct cu ce preț are de gând să-și dea locuința, dar și ce oferă aceasta.

”Da, îmi vând casa. O să vin în altă casă, când vin în țară. Vreau să vând casa asta, pentru că vreau să-mi iau o trotinetă electrică. Glumesc, dar să știi că nu sunt departe. Am două apartamente în Cotroceni, nu  le dau spre închiriere, mai merg din când în când acolo. Casa are un preț normal, la ceea ce oferă, 350.000 de euro. E vorba de o curte de 500 de metri și casa are 450-500 de metri. E cu 3 băi. 150 de metri sunt pe etaj. Are două etaje. Eu stau de 12 ani aici. Când vin în România aici stau. Prețul este ușor negociabil. Nu țin neapărat să o vând, dacă o vând bine, dacă nu, nu. Grădina  e foarte îngrijită, sunt flori, e foarte bine aici. Eu sunt mereu plecat în State și atunci casa asta stă mereu goală, și e așa mare. Facturile sunt ciudate, e jale.

Eu sunt înconjurat aici de tot felul de bisericuțe și m-am gândit să fac o mănăstire de maici, dar nu mi-a ieșit.”, a spus Gheorghe Gheorghiu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Gheorghe Gheorghiu, afectat de facturile enorme: "Sumele astea m-au uluit". Cât a trebuit artistul să plătească

Ce spune artistul despre viața din America

Chiar dacă recunoaște faptul că și în America viața este mai scumpă, decât era deja, artistul spune că scumpirile de peste ocean nu se compară cu cele din România, care sunt mult mai uriașe. 

”În America au crescut prețurile, dar nu în halul ăsta. Nu există așa ceva. Acolo mai există și bun simț. Eu mă sfătuiesc cu soția mea, ne ajutăm. O să vină și ea în România în august, vreo 10 zile. Ea în Brașov s-a născut. Am stat 20 de ani în Mamaia am cântat peste tot.”, a mai zis el.

Gheorghe Gheorghiu rupe tăcerea despre relația cu Anca Țurcașiu: „Era narcisistă”

Gheorghe Gheorghiu, afectat de moartea lui Leluț Vasilescu

Vestea că fostul toboșar al trupei Compact s-a stins din viață a întristat întreaga țară. Extrem de mulți artiști și-au arătat, de asemenea, regretul. Gheorghe Gheorghiu spune că era foarte bun prieten cu Leluț Vasilescu și vorbise cu acesta de curând. 

”Din păcate a plecat bunul meu prieten. am vorbit cu el acum vreo două săptămâni. De abia vorbea, nu mai vreau să spun nimic. Dumnezeu să-ll odihnească și să aibă grijă de sufletul lui. A fost un om deosebit, un prieten adevărat. Îmi pare atât de rău.”, a spus artistul cu regret.

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel