Gheorghe Gheorghiu, afectat de facturile enorme: "Sumele astea m-au uluit". Cât a trebuit artistul să plătească

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gheorghe Gheorghiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Gheorghe Gheorghiu, Facebook

Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre facturile extrem de mari care i-au venit în ultima vreme la utilități.

Gheorghe Gheorghiu este unul dintre artiștii din România care au ales să se retragă în America, pentru un trai mai bun. Cu toate acestea, cântărețul nu a uitat nici de țara natală, în care se întoarce întotdeauna cu drag. Totuși, necazurile nu l-au ocolit pe artist. Acesta este foarte supărat pe statul român, după ce facturile pe care le-a primit pentru locuința pe care o deține aici au arătat sume enorme, nejustificate, explică acesta. 

„Marea mea supărare este legată de creșterea uluitoare a facturilor la curentul electric și la gaze. Am ajuns să plătesc în ultimele luni sume cuprinse între 5.000 și 8.000 de lei pentru gaze. Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge la asemenea sume. Nu mi-am ascuns niciodată preferința pentru țara mea natală, dar sumele astea m-au uluit, efectiv. Avem aceeași problemă de ani buni, după mine! Cei de la putere nu fac nimic acolo unde sunt pentru oamenii din popor. Pur și simplu, dacă fac ceva, mișcă doar pentru interesele lor”, a declarat Gheorghe Gheorgiu potrivit impact.

 „Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume”

Chiar dacă el încă își permite să plătească așa sume mari, acesta se gândește, în același timp, la românii care nu au așa de multe posibilități si care sunt nevoiți să facă sacrificii enorme pentru a-și achita datoriile.

„Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume. Eu încă reușesc, chiar și la aceste sume, să le fac față! Însă uneori stau și mă gândesc că va veni ziua în care românii, cei de rând în primul rând, își vor scoate casele la mezat din cauza acestor facturi foarte mari. Cu ce să le mai plătească, la valorile despre care discutăm?”, mai spune acesta supărat.

Gheorghe Gheorghiu rupe tăcerea despre relația cu Anca Țurcașiu: „Era narcisistă”

Gheorghe Gheorghiu, supărat pe statul român

Supărarea și mai mare a artistului vine după ce acesta și-a planificat ca în 2022 să pună mai mulți bani deoparte, însă, acum, el va fi nevoit să îi dea pe toți pentru datorii, spune el. Mai mult, artistul nu deține doar o proprietate în Românie, ci mai multe.

„Mă bucuram că anul acesta, primul după cei de pandemie, voi reuși poate să strâng niște bani. Când colo, voi fi nevoit să-i dau statului!”, a găsit el modalitatea de a-și achita datoriile la utilități., a continuat acesta.

Ce planuri are artistul pentru această vară

Gheorghe Gheorghiu are un program extrem de plin, în continuare, foarte mulți fani fiind doritori să-i asculte muzica artistului. Acesta va petrece cu acest prilej și mai mult timp în România.

„Nu voi sta doar pe litoral în această vară. Voi îmbina concertele de la malul mării cu cele din țară, fiindcă se pare că numărul admiratorilor mei nu pare mai mic, în ciuda trecerii anilor peste noi”, mai spune Gheorghe Gheorghiu.

Oana Sîrbu, reacție după ce Gheorghe Gheorghiu și-a exprimat sentimentele față de ea: Mă amuză ce am auzit

Liz: "Devine tot mai greu să mențin echilibrul". Cum reușește artista să se împartă între actorie și muzică EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel