Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Adrian ”Coco” Tinca a vorbit despre ultimele zile din viața lui Leluț Vasilescu, dar a lansat și câteva acuzații.

Leluț Vasilescu a murit în această dimineață, la vârsta de 66 de ani, iar vestea cumplită a șocat o țară întreagă. Acesta s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu o formă foarte gravă de cancer. Prietenul său cel mai bun, Adrian ”Coco” Tinca a declarat într-un interviu faptul că a vorbit până în ultima clipă cu artistul, dar doar prin mesaje, pentru că acesta era prea slăbit ca să mai poată purta o conversație coerentă. Suferința a venit în urmă cu mai mult timp, spune acesta, chiar dacă familia sa nu a anunțat nimic oficial.

”Am vorbit zilnic cu Leluț, și ieri și alaltăieri, dar doar prin sms, căci era tare slăbit. Săracul de el, de o lună de zile căzuse la pat, acest cancer s-a agravat foarte repede, într-o lună de zile l-a terminat. Ultima oară a recidivat la plămâni. Azi dimineață, la ora 3.30, m-a sunat soția lui ca să mă anunțe că a murit.  Când sună nenorocitul ăsta de telefon îți vine să te sui pe pereți de durere că s-a mai dus un prieten drag. Am înghețat, la aflarea veștii, deși știam, ne așteptam. Leluț însă n-a știut exact de gravitatea bolii, soția și fiica lui l-au protejat, dar presimțea că va muri., a declarat  Adrian ”Coco” Tinca, potrivit ego.ro

”L-am vizitat cu trei zile înainte”

”L-am vizitat cu trei zile înainte. A fost un tip care a avut gluma la el până în ultimul moment. Foarte greu vorbea, obosea, era în pat. I-am promis că o să ducem trupa Compact mai departe. Îi promisesem lui Leluț că, până în vacanța judecătorească, o să se rezolve cazul, mai e vorba de o notificare, ca să avem iar marca Compact înapoi. Nu a apucat însă să se bucure. Dar, Compact merge mai departe. Au murit mai mulți componenți ai trupei Compact, Leo Iorga, Teo Peter și Emil Laghia, pare un blestem. Acum, numai Dumnezeu știe când plecăm de aici.”, a mai spus acesta.

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu

Mai mult, Adrian și-a manifestat și revolta față de postarea făcută pe Facebook de Paul Ciuci, actual membru Compact, unde a postat o poză din vremurile bune cu aceștia și și-a arătat și regretul pentru pierderea suferită. În acest sens, Adrian îl cataloghează extrem de dur.

”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment, cum să postezi un mesaj de adio, acum, așa a făcut și la decesul lui Leo Iorga. Ce face Paul cu aceste mesaje aparent emoționante sunt chestii false, eu nu mai cred în Paul Ciuci. Iar colegul lui Ciuci l-a terfelit până în ultimul moment pe Leluț, pe Facebook. Ciuci îi va avea pe conștiință atât pe Leluț cât și pe Leo Iorga, artistul care s-a stins din viață acum trei ani. Leluț s-a măcinat foarte mult după ce a plecat forțat de lângă Ciuci, mai ales că el insistase ca Paul să revină în trupă, după ce s-a întors din America”, a mai declarat Adrian, potrivit sursei citate.

Leluț era cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii

Leluț Vasilescu era cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii. Primarul Dorin Lojigan și-a exprimat regretul față de cel care a bucurat sufletele oamenilor cu melodiile sale. Momentan nu se cunoaște cauza care a dus la decesul regretatului artist.

„Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzi era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată. În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!”, a scris primarul Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii, pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel