Gestul făcut de Radu Vâlcan, fără ca Adela Popescu să știe: „Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă”. A declanșat un val de reacții în mediul online

Data publicării:
Sursa foto: Radu Vâlcan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Radu Vâlcan, Instagram

Radu Vâlcan a ținut să arate tuturor cât de mult își iubește soția, printr-un gest total neașteptat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează în ochii multora familia ideală, iar pentru a-și menține „titlul” de familie perfectă, cei doi fac adesea diferite gesturi care să arate tuturor cât de mult se iubesc, chiar dacă anii s-au așternut peste relația lor. În timp ce femeile sunt, de regulă, cele mai romantice într-un cuplu, de data aceasta prezentatorul de la Antena 1 a surprins pe toată lumea printr-o postare inedită făcută pe rețelele de socializare. Așadar, într-o societate plină de filtre și oameni care vor mereu să pară ceea ce de fapt nu sunt, Radu Vâlcan s-a decis să posteze o fotografie în care Adela Popescu este complet nemachiată și vizibil obosită, după filmări. Cu toate aceste, în viziunea soțului său, vedeta este superbă, iar acest gest de iubire a înduioșat o comunitate întreagă. 

„Este la filmare pentru noul film. Așa că i-am trimis mesaj. Am întrebat-o dacă este ok să postez poza asta. Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă. Când va fi să vadă, o să citească ce-am mai scris. Că este una dintre instantaneele mele preferate cu ea. Obosită, nemachiată, superbă!”, a fost mesajul publicat de Radu Vâlcan, alături de fotografie.

Citește și: Adela Popescu nu l-a iertat pe Măruță pentru că a lipsit de la „nunta anului”. I-a zis-o chiar în direct: „Când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Cum au reacționat fanii

Se pare că internauții au fost complet fermecați de gestul făcut de Radu Vâlcan, care ar fi arătat astfel că o iubește cu adevărat pe soția sa. Chiar dacă majoritatea femeilor, în general, caută să arate cât mai perfect în ziua de astăzi, o astfel de autenticitate și naturalețe este rar întâlnită, spun vocile fanilor. 

„Am pus asta la story, nu m-am putut abține... E cea mai frumoasă postare, văzută pe azi, cu un mesaj super mișto... Un bărbat face asta pt ca își iubește soția.”

„Și ai uitat sa adaugi 100% naturală, lucru pe care în ziua de astăzi la femeile peste 35/40 nu-l mai vezi”

„Nu e superbă, hai sa fim serioși, ba chiar seamănă cu coana Leana în tinerețe, dar este o femeie NORMALĂ și iubită și apreciată de partenerul ei de viață. Și asta e cel mai frumos și important într-o relație. Părerea lumii nu cred că-I interesează oricum. Ei sunt foarte naturali în general. Sunt de admirat ca și cuplu.”

„Iubim normalizarea femeilor așa cum sunt ele în mod natural.”

„După părerea mea, ești o inspirație în ceea ce privește masculinitatea unui bărbat! Ușor sarcastic, romantic, asumat”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Radu Vâlcan.  

VEZI și: Adela Popescu, lecție emoționantă de la băieții ei: „Ne-am făcut mii de probleme să nu rămână copiii marcați”

Cum și-a revenit în formă Adela Popecu, după nașteri

Adela Popescu a reușit să se mențină într-o formă excelentă de-a lungul anilor, chiar dacă a trecut prin trei nașteri. Deși recunoaște că nu are timp să ajungă în sala de fitness, aceasta spune că a fost destul de atentă la alimentația sa.

„Nu am mai făcut mișcare. Din fericire, am reușit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală.

Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare.

Așa că, în prima parte a zilei, mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton”, a declarat aceasta, potrivit cancan.

Citește și: Tabietul la care Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv, pentru a economisi bani: “Când am facut un calcul, ne-am înfuriat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel