Tabietul la care Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv, pentru a economisi bani: “Când am facut un calcul, ne-am înfuriat”

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, foto Instagram

Adela Popescu a dezvăluit cum reușește familia ei să facă față scumpirilor. 

Scumpirile din ultima vreme se pare că le-au afectat destul de mult și pe vedete, care au luat măsuri dure, pentru a face față cu brio acestei perioade dificile. Adela Popescu este una dintre cele mai sincere persoane publice, vedeta spunând întotdeauna lucrurilor pe nume, în mediul online. Așa s-a întâmplat și de această dată, când actrița le-a povestit fanilor la ce tabiet a fost nevoită să renunțe familia sa, pentru a economisi bani. Ea și Radu Vâlcan și-au calculat bugetul lunar, iar când au tras linie au fost foarte surprinși să vadă rezultatul. 

”După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special. Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.”, a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Radu Vâlcan și Adela Popescu, mărturisiri fără perdea despre viața amoroasă: “De când am devenit părinți, profităm de orice moment liber”

Ce spune Adela Popescu, despre revenirea pe micile ecrane

S-au împlinit deja câteva luni de zile de când Adela Popescu a dispărut de pe micile ecrane. În acest sens, fanii se întreabă când va reveni vedeta la televizor și, mai exact, când va prelua din nou cârma emisiunii „Vorbește lumea”, a cărei imagine a fost pentru câteva sezoane bune. Actrița vorbea recent despre revenirea în televiziune, însă punea la îndoială prezența ei în cadrul show-ului matinal de pe Pro TV, întrucât echipa s-a reîntregit, după plecarea ei. 

„Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie. Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc. Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări.”, a declarat Adela Popescu, potrivit playtech. 

 Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, copilării modeste. Cum au decis să își educe băieții: „Să nu fie nici prea alintaţi, nici prea răsfățați”

Nu mai este dispusă să accepte proiecte lungi

Chiar dacă îi plac provocările și și-ar dori, de asemenea, să își facă din nou apariția în seriale, Adela Popescu spune că viața de mamă nu îi mai permite aceste lucruri. Vedeta își dorește să fie împlinită pe plan profesional, dar, în același timp, recunoaște faptul că are nevoie și de timp liber.

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este «Vorbeşte Lumea». Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. 

Între timp, avem pentru Adrian (fiul cel mai mic, n.r.), în mod special, dar şi pentru curăţenie, o doamnă din Filipine, care şi ea ne ajută... Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la «Sunt celebru», a fost nevoie de doi adulţi care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok aşa, chiar ne descurcăm.

Şi e frumos să ne împlinim visurile. Nu îmi mai doresc copii, iubesc foarte mult copiii, dar văd ce înseamnă, că de fapt a avea copii nu e doar despre a-i naşte, e mai ales despre ce urmează după”, a mai spus ea în urmă cu ceva timp, pentru click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel