Adela Popescu, lecție emoționantă de la băieții ei: „Ne-am făcut mii de probleme să nu rămână copiii marcați”

Data publicării:
Adela Popescu și fii ei, foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și fii ei, foto Instagram

Adela Popescu a povestit un episod emoționant, în care doi dintre cei trei fii ai săi i-au făcut o mărturisire neașteptată.


Într-un video postat pe Instagram, Adela Popescu a împărtășit cu fanii un moment emoționant din familia sa, acela în care cei doi fii mai mari ai ei i-au mărturisit că episodul cu uraganul din Dominicană este „cea mai frumoasă amintire a lor”, Vedeta spune că își făcea grijă că cei mici se vor speria de moment și că vor rămâne traumatizați de cele văzute. 

„Această este dimineață despre care Alexandru mi-a spus astăzi că a fost “cea mai frumoasă din toată vacanță”.
“Natură era așa… cum să îți spun eu, mama, era…vie… și noi ne-am jucat cel mai frumos. Mai putem să mergem o dată exact în casă aia din Dominicană și să ne prindă Fiona acolo?”
Ziceți și voi?? Și eu și @raduvalcan ne-am făcut mii de probleme să nu rămână copiii marcați de experiență unui uragan de asemenea proporții.
E drept și că sentimentul acela de frică ne-a ținut în casă pe toți două zile cu o altă atenție și implicare unii către alții. Că sentimente primare de frică și grijă ni s-au activat și ne-am îmbrățișat mai des decât de obicei, simțurile ni s-au ascuțit de aproape auzeam și gândurile copiilor și mai mult că niciodată țineam cont de ele. Că singura lumânare găsită în casă ni s-a părut culmea norocului când am rămas fără curent și că în jurul luminii ei am găsit o intimitate aparte.
Că în noaptea în care pământul “vuia” teribil am dormit toți cinci într-un pat de doi, pentru că acolo era camera cea mai ferită.
Poate de-asta”, a povestit Adela Popescu pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

 

 

Radu Vâlcan și Adela Popescu, mărturisiri fără perdea despre viața amoroasă: “De când am devenit părinți, profităm de orice moment liber”

 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cuplurile care parcă vor să demonstreze că iubirea și fericirea nu sunt niște țeluri greu de atins. Tineri, frumoși si plin de viață, cei doi reușesc cu succes să se împartă între viața publică, cea de îndrăgostiți și, mai ales, cea de  părinți. Deschiși și lipsiți de inhibiții,  cei doi au vorbit despre secretele relației lor.

Cei doi au vorbit fără perdea, printre altele, și despre faptul că nu a fost mereu doar lapte și miere în relația lor, având parte și de momente mai grele și, că poate, ar fi trebuit să recurgă la psihoterapie:

“ În ultimii doi ani au fost momente când ar fi trebuit. Poate ne-ar fi ajutat să ajungem, mai repede, în punctul în care am ajuns până la urmă, dar mult mai șifonați,” a mărturisit Adela, pentru cei de la paginadepsihologie.ro.

Eu nu știu dacă am simțit monotonia în cuplu

Dar felul lor jovial și înțelept i-a ajutat să depășească acele momente și de aceea, în cuplul lor nu prea mai poate fi vorba despre monotonie.

“Nu aș fi crezut că asta e posibil când ai trei copii. Și nu crezi asta pentru că, de fapt, atenția ta nu mai este îndreptată către relația de cuplu, ci către copii. Însă, dacă ai răgaz să privești, poți să ai surprize. Eu nu știu dacă am simțit monotonia în cuplu, cât oboseala în cuplu. Efectiv, nu mai aveam putere să oferim bucăți din noi și celuilalt. Însă, am început să fructificăm mai bine prima parte a zilei, atunci când doi dintre copii sunt la școală și la grădiniță. Ne bem cafeaua împreună, ieșim la prânz, la un masaj de cuplu”, a spus Adela.

“Nu există monotonie în cuplul nostru, pentru că avem mereu parte de libertate, comunicare, surprize, activități comune, momentele noastre, sexuale și nu numai. Zicea Sigmund Freud: „Noi nu ne întâlnim întâmplător, întâlnim doar acele persoane pe care deja le cunoaștem în subconștientul nostru“, a ținut Radu să completeze.

Și cum cei doi par să fie deținătorii secretului fericirii, bineînțeles că au o rețetă și pentru atunci când sunt supărați:

“Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare. Dacă, totuși, se întâmplă, ne trece repede cu o ciupitură, un „îți dau o cafea în oraș?“. Din poziția asta ne e mai ușor să comunicăm ce ne-a deranjat”, a mărturisit Adela, conform aceleiași surse. “Eu sunt cea nonconflictuală dintre noi și cred că și cea mai empatică. Așa că nu rănesc, niciodată, cu voie. Dacă, totuși, se întâmplă, prima etapă e să încerc să îl conving că „tu m-ai determinat să spun asta“ apoi, efectiv îmi cer scuze. Uneori, cu jumate de gură, alteori, cu credință. Radu își cere scuze mai des și mai ușor. Bine, asta și pentru că el greșește mai des și cu mai multă ușurință,” a continuat aceasta.

 

Citește mai multe aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel