Adela Popescu nu l-a iertat pe Măruță pentru că a lipsit de la „nunta anului”. I-a zis-o chiar în direct: „Când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”

Data publicării:
Adela Popescu, Cătălin Măruță, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Adela Popescu, Cătălin Măruță, captură video Youtube/ La Măruță

Cătălin Măruță și Andra au fost marii absenți de la nunta dintre Gina Pistol și Smiley, iar colegii de breaslă nu au iertat acest lucru. 

Adela Popescu a dispărut de o lungă perioadă din atenția publicului, întrucât vedeta și-a dorit să ia o pauză de la tot ce înseamnă lumina reflectoarelor, dar și de la ceea ce înseamnă un program fix de muncă. Chiar dacă fanii sunt nerăbdători să o vadă din nou pe micile ecrane, se pare că frumoasa prezentatoare nu se grăbește deloc, ba chiar are timp în această perioadă să-și dedice timp și pasiunilor de mult uitate. Este vorba despre actorie, căci în curând, aceasta va putea fi urmărită într-un film de excepție, unde joacă alături de soțul ei, dar și de alți actori consacrați de la noi din țară.

„Eu am diplomă de actriță, știu că ați uitat. Filăm în continuare acum într-un film regizat de Petre Năstase. S-a ales o echipă fabuloasă, formată din Laura Cosoi, Ada Condeescu, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, sunt foarte, foarte mulți actori. Am stat două săptămâni în Vama Veche, iar pentru mine și Radu a fost o super vacanță, că am plecat fără copii, la muncă nu s-a putut să mergi cu copiii, ne-am dorit. Nu am făcut naveta, s-a dus doar Radu la un moment dat. Noi mai avem câteva zile de filmări. Suntem trei femei, iar noi, în copilărie ne-am făcut niște jurăminte și plecăm acolo la petrecerea burlăcițelor.”, a declarat Adela Popescu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Cine e femeia care-l ceartă pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie de pe Pro TV. Nu e vorba de Andra: „Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii”

Cum a luat Adela Popescu hotărârea de a fi din nou actriță

Chiar dacă nu se mai gândea că va mai juca prea curând într-un film, propunerea neașteptată a luat-o complet prin surprindere pe vedetă. După ce s-a convins că scenariul merită fiecare minut petrecut alături de casă, căci filmările au avut loc în Vama Veche, blondina a acceptat propunerea. 

„Eu cu Radu nu suntem parteneri în filmul acesta, el e partener cu două fete, am zis-o. Eu sunt martoră. El se sărută și cu alte fete, dar e ca și cum nu se întâmplă, i-am dat dezlegare.

Mi-a plăcut foarte mult, m-a sunat într-o zi Petre Năstase și mi-a zis pe scurt despre ce e vorba și, chiar nu aveam în plan să fac asta, mi-a plăcut super mult scenariul și am zis da. A reușit să facă o combinație frumoasă între actori, suntem și prieteni între noi, nu e un film chiar ușor, are o altă finețe.”, a continuat ea. 

VEZI și: Lili Sandu, avertizată în direct că ar putea fi înlocuită de la Vorbește lumea: „Vrea o femeie să vină să-mi ia locul?”

Adela Popescu, atac subtil la adresa lui Măruță

Totuși, vedeta nu a părăsit platoul emisiunii fără a face o mică înțepătură subtilă la adresa lui Măruță, care a lipsit de la nunta anului dintre Gina Pistol și Smiley, din cauza faptului că el și Andra au avut de onorat un contract.

Adela Popescu: Cred că premiera filmului va fi la începutul anului viitor.

Cătălin Măruță: Abia aștept să merg la film.

Adela Popescu: Să văd dacă nu ai alte angajamente în ziua aceea (n.r. face referire la faptul că Măruță a lipsit de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol), că na, când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte.

Citește și: Cătălin Măruță și Andra, marii absenți de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol: „ A fost foarte dureros”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel