Dragoș Dolănescu, dezvăluiri șocante la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce spune despre fratele său: „Tata a murit supărat pe Ionuț. Înainte să moară, a vrut să-mi trecă mie averea pe nume…”

Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Dragoș Dolănescu a făcut declarații neașteptate despre fratele său, la 14 ani de la moartea tatălui lor, Ion Dolănescu. 

În urmă cu 14 ani, Ion Dolănescu, unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere. Cu toate astea, încă de la moartea tatălui lor, între Ionuț și Dragoș Dolănescu a pornit un aspru conflict, pe care par să nu-l mai încheie. Dragoș Dolănescu a făcut o serie de declarații neașteptate despre tatăl și fratele său. 

Dragoș Dolănescu, dezvăluiri șocante la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu îl acuză pe fratele său că l-a supărat de multe ori pe regretatul lor tată. Totodată, acesta susține că Ionuț Dolănescu voia ca el și copiii săi să fie cei mai importanți.

'Ce a scris acolo Ionuț e adevărat. Că tata era foarte fericit pentru nașterea lui Vlăduț. Doar că tata a murit supărat pe Ionuț. El nu se ruga să aibă copii cu fata asta (Doinița, actuala soție-n.r.), pentru că el era căsătorit cu altcineva în perioada aceea.

Dintre nepoți, el i-a prins pe copiii mei mai mari, pe Maria și pe Ion. Tata nu mai era, însă, în viață când s-a născut Darius, fiul meu mai mic. De la Ionuț, tata a apucat să-l vadă născut pe Vlăduț, băiatul lui mai mare, care avea câteva luni, atunci când el a murit', a declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

Dragoș Dolănescu: „El încearcă și acum să mă minimalizeze sau să mă facă să dispar”

'Dintotdeauna, Ionuț a încercat să dea impresia că primul nepoțel a fost al lui, că tata aștepta nepoții de la el, că el era cel mai important… A încercat să dea nota aceasta. După aia, am văzut că, de-a lungul anilor, s-au făcut programe despre tata și așa mai departe. Și totul era în jurul lui Ionuț și al copiilor lui. Eu nu apar în poveste. Am văzut asta în programele de la TVR, de la TVR Chișinău, dar nu numai. El încearcă și acum să mă minimalizeze sau să mă facă să dispar… să dispară ideea că și eu sunt fiul lui tata și eu port numele Dolănescu. Iar copiii mei, la fel. E foarte interesant ceea ce el a încercat să facă. Și la fel ca restul neamului… Se poartă în continuare de parcă eu și copiii mei nu exist. Așa am văzut eu în mai multe emisiuni de televiziune, care s-au făcut despre tata. Probabil să nu-l supere pe Ionuț. Sunt acolo, pe YouTube', a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

Dragoș Dolăescu susține că tatăl său a vrut să îi treacă toată averea pe numele său, însă a refuzat. Totodată, bărbatul a precizat că părintele său era tare necăjit din cauza lui Ionuț Dolănescu, deoarece acesta ar fi dat niște articole împotriva lui, prina anul 2007, când regretatul artistul era grav bolnav. 

'În anii ăia, Ionuț dădea niște articole împotriva lui tata, că tata se îmbolnăvea rău de tot. Era prin 2007, cred. Se găsesc pe internet și acestea. Știu că tata suferea mult când Ionuț îl critica în ziare. Înainte să moară, tata a vrut să-mi trecă mie averea pe nume, dar eu nu am vrut', a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru sursa menționat mai sus. 

Citește și: Ionuț Dolănescu, nerăbdător să se mute în casa în care a copilărit. Cât au costat renovările locuinței din CaimateiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 iun 2023, 17:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience