Georgiana Lobonț, prima reacție în scandalul divorțului: „Se distra, a băut ceva. Eu nu am știut că a dat declarații”

Data publicării:
Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram

Georgiana Lobonț s-a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie adevărul despre despărțirea dintre ea și Rareș.

Georgiana Lobonț a decis, în sfârșit, să pună capăt zvonurilor cu privire la divorț, dar și la conflictul cu finul său Armin Nicoară. Zilele acestea, saxofonistul a declarat public faptul că vedeta a rupt legătura cu el și că nu îi mai răspunde la niciun mesaj. Georgiana Lobonț spun e că nu a existat vreodată așa ceva și că cei doi au o relație extrem de bună, în continuare. 

”Doamne ferește! Eu nu înțeleg de unde apar astfel de aberații. Din contră, eu am vorbit cu Armin despre o nouă colaborare. Deci, chiar nu înțeleg de unde au pornit zvonurile acestea, eu chiar sunt curioasă de la cine pleacă. Eu mereu aflu din presă ceva nou despre mine, unele total neadevărate”, a declarat Georgiana pentru Fanatik.

VEZI și: Georgiana Lobonț a rupt legătura cu Armin Nicoară: „Care este supărarea? Nu știu dacă eu am greșit cu ceva”

„Finii mei fac parte din familia mea”

Mai mult, artista spune că are o relație extrem de specială cu cei pe care i-a cununat, motiv pentru care nu ar putea niciodată să dezvolte conflicte cu aceștia. 

”Am mai zis-o și o să o mai zic, finii mei sunt ca și copiii mei pentru că noi, în momentul în care cununăm devenim părinți spirituali, așa se spune. Eu nu am cum să mă cert cu copiii mei, cu oameni care fac parte din familia mea. Finii mei, pot spune că fac parte din familia mea. Deci, nu am cum să mă cert cu oamenii dragi mie. Eu nu mă cert cu ei, asta este regulă la mine!

Asta unu la mână și, doi la mână, eu dacă am ce să zic cuiva, dacă am vreo problemă, dacă în capul meu am vreo nelămurire, sun persoana respectivă și îi zic tot ce am pe suflet. Sau dacă ne vedem personal, cumva îi spun. Cu contează că îmi este rudă sau nu. Eu întotdeauna sunt directă și spun lucrurilor pe nume. Niciodată nu țin mânie sau să nu vorbesc”, a continuat ea. 

Citește și: Armin Nicoară, adevărul despre relația cu nașa Georgiana Lobonț: „Îmi dă mesaje din minut în minut”

Ce spune despre zvonurile de divorț

Cât despre divorț. Georgiana Lobonț spune că nu a fost niciodată vorba de așa ceva, iar toate lucrurile sunt perfecte între ea și soțul ei, Rareș. Vedeta le promite fanilor pe această cale că dacă va fi vreodată vorba despre o despărțire, ea va fi ea care va da vestea tristă.

”Nu există nicio despărțire și așa ceva nu o să existe atâta timp cât eu exist pe lume asta și cât lucrurile sunt foarte ok între noi, nu am de ce să mă despart și nu există, în primul rând, între noi discuții despre așa ceva.

Pe 4 Martie noi împlinim șapte ani de căsătorie, avem doi copii frumoși, avem tot ce ne trebuie. Eu dacă o să mă despart vreodată, Doamne ferește, o să anunț personal, dar momentan nu se pune problema de așa ceva”, a continuat artista. 

Cum îl apără pe soțul ei, după declarațiile făcute

Zvonurile divorțului au plecat chiar de la soțul Georgianei Lobonț, care a declarat faptul că actele vor fi semnat curând. Artista îi ia acum apărarea bărbatului și spune că totul a fost spus în glumă, bărbatul fiind și puțin amețit. 

„Voi l-ați auzit pe Rareș în declarațiile acelea cum vorbea? În primul rând el râde acolo, se distra ca tot omul care merge în vacanță. A mai băut ceva, s-a simțit bine. Îți dai seama că în starea aia el a luat la batjocură tot ce a povestit acolo. L-au prins într-un moment în care el se simțea foarte bine, fiind acolo cu băieții. Eu nici măcar nu am știut că a dat declarații.

Eu eram cu fata cu care eram în vacanță la piscina de la vila noastră. Am început din senin să primesc telefoane, nu înțelegeam ce se întâmplă. Pe urmă am văzut ce era în presă. Eu nu am vrut să ies și să dau nicio declarație pentru că nu am cum să vorbesc despre o prostie. Este chiar o prostie. Asta pentru că nu există, nici nu intră în discuție așa ceva. Nu m-am dus în vacanță să mă despart. Și cum să mă despart, pentru ce să mă despart? Nu avem motive, chiar nu.”, a povestit Georgiana pentru aceeași sursă.

Vezi AICI declarațiile făcute de soțul Georgianei Lobonț



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel