Armin Nicoară, adevărul despre relația cu nașa Georgiana Lobonț: „Îmi dă mesaje din minut în minut”

Data publicării:
Georgiana Lobonț, Armin Nicoară, Instagram, captură video Youtube
Descriere foto: Georgiana Lobonț, Armin Nicoară, Instagram, captură video Youtube

Armin Nicoară a oferit noi informații cu privire la divorțul dintre Georgiana Lobonț și Armin Nicoară. 

Posibilul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, a ridicat extrem de multe întrebare. În urmă cu câteva zile, partenerul de viață al artistei a declarat faptul că este adevărată despărțirea dintre cei doi, însă, la scurt timp, aceștia au apărut împreună în  cadrul unui platou de știri, unde își exprimau dragostea public. Armin Nicoară, finul celor doi, a fost pus la mijloc în toată această situație fiind considerat răspunzător pentru cearta dintre cei doi. Invitat în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, saxofonistul a explicat întreaga situație. 

„După ce am petrecut pe plajă, ne-am relaxat, Georgiana a fost puțin mai obosită și nu am de unde să știu sau nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea. Eu am pupat-o pe Georgiana pentru că așa era videoclipul, noi am făcut regia videoclipului. Tot eu am făcut și melodia și de asta am ales să fie așa. Noi nici nu am avut camerele aproape, Georgiana era într-o parte de insulă și noi în cealaltă parte. După acel videoclip, Georgiana s-a dus să se relaxeze și eu nu am fost să văd ce s-a întâmplat între ei, au plecat în cameră. Nu sunt în măsură să vorbesc eu, toată lumea crede că eu sunt de vină.”, a declarat Armin Nicoară, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

„Noi mergem la emisiuni și fiind nașii noștri, toată lumea ne întreabă ce s-a întâmplat între Georgiana și Rareș.”, a completat și Claudia Puican.

Te poate interesa și: Legătura dintre Georgiana Lobonț și Daiana Crețan: “Nu trebuie să stai ascunsă”. Cum i-a schimbat radical viața cântăreței

Motivul pentru care Armin Nicoară este supărat pe Georgiana Lobonț

Chiar dacă mărturisește faptul că între ei doi există o relație foarte bună, Armin Nicoară spune totuși că are o supărare pe nașa Georgiana Lobonț.

„Eu nu vreau să fac niciun scandal, o mică supărare am pe Georgiana, și îi spun că se uită la noi. Îmi dă mesaje din minut în minut, să mă certe. Mă întreabă de ce sunt aici, știa că toată lumea o să mă întrebe. Eu am spus ce am avut de spus. Deci o singură supărare am pe ea, câteodată ne mai certăm. Deci noi am filmat această melodie „Sistemul româncelor”, care a mers foarte bine, a fost și în trending, iar după nici patru zile, Georgiana a ales să scoată altă piesă. Nu am înțeles de ce, chiar acum trebuia?”, a continuat saxofonistul.

Citește și: Armin Nicoară vorbește despre divorțul Georgianei Lobonț: „Eu am sărutat-o pe Georgiana”. Care este motivul ce a dus la despărțire

Familia saxofonistului a fost afectată de zvonuri

Nu doar artistul a fost afectat de toate zvonurile care au circulat zilele acestea în spațiul online. Saxofonistul mărturisește faptul că mama sa a suferit foarte mult, după ce a citit toate lucrurile din presă.

„Noi, de când am devenit nași-fini, s-au unit puterile. Eu nu pot să mă supăr pe ea, pentru că e nașa mea. Și ea îmi spunea că suntem foarte puternici împreună, că avem două melodii în top 10. Lumea a spus că e posibil din cauza mea să divorțeze, nu este din cauza mea. Pe mama a afectat-o.”, a mai spus Armin Nicoară. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel