Un nou divorț lovește lumea mondenă! Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează, după șapte ani de căsnicie

Data publicării:

Georgiana Lobonț și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. 

Un nou divorț cutremură lumea mondenă. Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au decis să pună capăt căsniciei, după șapte ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii și chiar dacă păreau că sunt mai fericiți ca niciodată, aceștia le-au dat fanilor vestea cea tristă. Cunoscuta interpretă de muzică de petrecere nu a dat niciodată de înțeles faptul că în cuplul său ar putea fi vorba de neînțelegeri, motiv pentru care vestea a venit ca un trăsnet pentru întreaga sa comunitate. 

Dacă solista a decis ca până acum să nu dea vreo declarație în legătură cu această separare, soțul acesteia a confirmat zvonurile. Rareș Ciciovan spune astfel că actele de divorț nu s-au depus încă, însă decizia este una luată de ceva timp și, de altfel, una definitivă. 

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus soțul Georgianei Lobonț, potrivit spynews.

Te poate interesa și: Georgiana Lobonț a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă: „Am trăit coșmarul vieții mele”

 

Soțul Georgianei Lobonț, primele declarații despre despărțire

Mai mult, bărbatul dă de înțeles faptul că, deși lucrurile par să fie perfecte pe social media sau la televizor, în realitatea acestea nu sunt întotdeauna roz, ca și în cazul celor doi. De asemenea, acesta consideră că fosta sa parteneră de viață nu ar putea să-i aducă nicio acuzație, privind relația sau despărțirea dintre cei doi. 

”Și la mine par foarte afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Ea nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? (...) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”, a mai zis Rareș Ciciovan.

Citește și: Georgiana Lobonț a trăit un MIRACOL după ce s-a rugat la Mănăstirea Nicula: „Medicii mi-au spus că nu o să pot să fac copii”

 

Rares Ciciovan nu mai vede nicio cale de împăcare

Chiar dacă au împreună doi copii și o căsnicie care a durat aproximativ șapte ani de zile, fostul soț al Georgianei Lobonț nu mai vede nicio cale de împăcare. Acesta consideră că lucrurile sunt consumate deja, iar principalul motiv care ar fi condusă la această ruptură ar fi părerile diferite pe care aceștia le au asupra vieții, după cum dă de înțeles bărbatul.

”Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a mai spus soțul Georgianei Lobonț.

Cum s-au cunoscut cei doi

În urmă cu ceva timp, celebra artistă avea doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață. Aceasta povestea faptul că și-a cunoscut tatăl copiilor încă din liceu, când s-a îndrăgostit de el încă de la prima vedere. 

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când entuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam in Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau”, povestea Georgiana Lobonț în urmă cu ceva timp.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel