Georgiana Lobonț a rupt legătura cu Armin Nicoară: „Care este supărarea? Nu știu dacă eu am greșit cu ceva”

Data publicării:
Sursa foto: Armin Nicoară, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Armin Nicoară, Instagram

Armin Nicoară a dezvăluit faptul că Georgiana Lobonț nu-i mai răspunde la telefon. 

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, par că se înțeleg mai bine ca niciodată sau, cel puțin, asta spun imaginile de pe rețelele de socializare. Totuși, după presupusul scandal de divorț, se pare că artista a rupt legăturile cu Armin Nicoară, finul ei, care și-a spus supărarea în direct, în cadrul unei emisiuni. Saxofonistul spune că a încercat să ia legătura în repetate rânduri cu solista, însă aceasta l-a evitat și nu i-a răspuns la niciun mesaj. 

”Păi situația dintre mine și nașa mea nu este deloc bună. Eu nu am înțeles care este treaba, mai exact pentru că i-am dat vreo două sau trei mesaje, chiar acum câteva zile, și nu mi-a răspuns. Am zis „ok, este seară, este noapte, nu îmi răspunde. Haide că poate, de dimineață îmi răspunde.” Am văzut că nu mi-a răspuns, m-am uitat pe story-urile ei și pe Instagram, să văd ce face. La fel, i-am răspuns și acolo la ceva și am văzut că nu a răspuns și chiar, cumva, m-a deranjat. Adică, nu am înțeles care este problema? Care este supărarea? Din ce cauză este supărată? Noi am plecat în vacanță, adică noi nu ne-am certat sau ceva, doar că am mers eu atunci la București, la televiziune și de atunci nu mi-a mai răspuns la telefon. Nu știu dacă eu am greșit cu ceva, dar dacă am vorbit ceva despre ea sau dacă am zis ceva despre ea. Dar dacă ea așa alege, să stea supărată pe mine, e treaba ei”, a spus Armin Nicoară la Antena Stars, potrivit spynews.

Te-ar putea interesa și: Armin Nicoară, față în față cu tatăl său, Petrică: „Ma tot rog la Dumnezeu să mi-l lase!”

Armin Nicoară a luat legătura cu Rareș

Și, pentru că Georgiana nu i-a răspuns deloc, Armin a decis să-l contacteze pe soțul acesteia, care nu i-a dat însă niciun răspuns plauzibil. Artistul este destul de derutat de această situație și nu înțelege care este motivul ce a determinat-o pe Georgiana Lobonț să păstreze această distanță.

”Eu cu Rareș am vorbit, nu mi-a zis nimic de genul că ar fi supărată dintr-un motiv. L-am întrebat ce face Georgiana că nu răspunde. El a râs simplu, dar nu mi-a dat un răspuns, dacă este supărată din cauza asta sau asta. Nu am insistat, este alegerea lor. Dacă ei vor să stea supărați, sau ea, pentru că am vorbit cu Rareș, dacă vrea să stea supărată este treaba ei. Când îi trece supărarea, să mă caute. Nu mă simt vinovat cu nimic, nu am nicio treabă. Chiar nu cred că am greșit cu absolut nimic. Dacă reușiți să vorbiți cu ea, să o întrebați, că eu nu dau de ea. Chiar nu înțeleg de ce este supărată pe mine”, a mai adăugat artistul.

Citește și: Legătura dintre Georgiana Lobonț și Daiana Crețan: “Nu trebuie să stai ascunsă”. Cum i-a schimbat radical viața cântăreței

Armin Nicoară, presupusul vinovat pentru divorțul Georgianei Lobonț

Toate aceste dispute au apărut după ce în mediul online s-a zvonit faptul că Armin Nicoară ar fi motivul divorțului artistei. Mai mult, dacă acum spune că Georgiana nu îi mai răspunde la telefon, acum câteva zile, muzicianul spunea că artista îi dă mesaje non-stop. 

„Eu nu vreau să fac niciun scandal, o mică supărare am pe Georgiana, și îi spun că se uită la noi. Îmi dă mesaje din minut în minut, să mă certe. Mă întreabă de ce sunt aici, știa că toată lumea o să mă întrebe. Eu am spus ce am avut de spus. Deci o singură supărare am pe ea, câteodată ne mai certăm. Deci noi am filmat această melodie „Sistemul româncelor”, care a mers foarte bine, a fost și în trending, iar după nici patru zile, Georgiana a ales să scoată altă piesă. Nu am înțeles de ce, chiar acum trebuia?”, a declarat Armin Nicoară, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel