George Tănase, adevărul despre prietenia cu Bursucu: ”Avem o chimie aparte”. Ce spune actorul despre Viviana Sposub / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

George Tănase a vorbit despre emisiunea matinală de pe Kanal D și despre prieteniile pe care le-a legat cu colegii săi.

George Tănase a cucerit publicul încă de la prima apariție din cadrul emisiunii iUmor și continuă să o facă și până astăzi, când poate fi urmărit pe micile ecrane de luni până vineri, la ”Dimineața cu noi”, de pe Kanal D. Acesta formează un trio minunat, alături de Bursucu și de Viviana Sposub, colegii săi de platou. Chiar dacă se înțelege foarte bine cu amânoi, într-un moment de sinceritate, George Tănase ne-a declarat faptul că Bursucu îi este mult mai apropiat, iar prietenia dintre cei doi există și în spatele camerelor de filmat.

„Cel mai bine mă înțeleg cu Bursucu, avem o chimie aparte la care am lucrat mult atât în emisie, cât și în afară ei. Împărtășim și anumite hobby-uri, fotbal, muzică sau un anumit tip de petrecere, avem și același tip de umor. Cu el mă înțeleg cel mai bine și din punct de vedere personal și mă și ajută în profesie. Dar fetele, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri, sunt extraordinare. Nu există zi în care Patrizia să nu mă facă să râd, Viviana la fel. Sunt profesioniste amândouă și asta cred că se vede și pe TV.”, a declarat George Tănase în exclusivitate pentru Spectacola.

George Tănase, pregătit să facă marele pas: ”Clopotele de nuntă bat de mult și se vor auzi curând”. Ce schimbări a produs emisiunea matinală în viața celor doi / EXCLUSIV

 

De la cine a primit George Tănase cel mai important sfat, înainte să înceapă acest proiect

Mai mult, actorul ne-a mărturisit faptul că a fost încurajat de toți colegii săi de breaslă, pentru a accepta această experiență nouă, însă tot Bursucu a fost cel care i-a oferit cele mai prețioase sfaturi, cu privire la modul de abordare a noului show de televiziune în care este implicat.

„Toți prietenii mei comedianți m-au încurajat să fac acest proiect. A fost o decizie foarte grea, pentru că am renunțat la niște spectacole, proiecte în zona de stand up, însă toată lumea m-a încurajat să accept să fiu parte din matinalul "Dimineața cu noi", să mă bucur de această experiență. Într-adevăr, am cerut părerea oamenilor din jurul meu și țin seama de sfaturile lor. Însă cele mai de preț sfaturi le-am primit în timpul matinalului, de la Bursucu. A fost singurul om pe care l-am cunoscut cu atât de multă experiență în emisiuni live și care a fost deschis să îmi dea sfaturi practice, să împărtășească cu mine din experiență personală.”, ne-a mai mărturisit George Tănase.

Bursucu, viața din spatele camerelor de filmat. Prezentatorul TV face „naveta” pentru a-și vedea familia: „Plec vineri și mă întorc duminică seară” EXCLUSIV

 

 

Cum au reacționat cei care l-au văzut pe micile ecrane, într-o emisiune live, prima dată

„Prima dată a fost un șoc, atât pentru cei care nu mă cunosc, cât și pentru cei care mă cunosc personal. Matinalul "Dimineața cu noi" m-a ajutat să mă găsesc pe mine exact așa cum sunt eu omul, nu ca personaj. Nu poți fi personaj într-o emisiune Live, zilnic de luni până vineri. Aici sunt eu cu convingerile mele, cu stilul meu de a fi, de a vorbi. La început am primit câteva mesaje că nu mă văd pe mine așa cum mă știau ei. Însă ei nu mă văzuseră foarte des pe mine George Tănase, mă văzuseră în diferite numere de stand up comedy unde prezentam convingeri personale, dar construite în jurul unui act artistic sau în sketch-uri, unde prezentam diferite tipologii umane. Pe mine omul m-au văzut foarte puțin. În ultima perioada însă feedback-ul este foarte bun, și eu m-am relaxat, am ajuns să mă cunosc mult mai bine.”, a mai spus acesta.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru George Tănase/ EXCLUSIV

 

Cum i s-a schimbat acestuia stilul de viață, odată cu emisiunea matinală de la Kanal D

George Tănase ne-a mărturisit faptul că i s-a schimbat complet stilul de viață, de când a preluat cârma emisiunii matinale de la Kanal D. Acum, acesta mai poate face foarte puține lucruri din ce obișnuia să facă în trecut.

„Stilul de viață s-a schimbat, înainte mă culcăm la ora 02.00 noaptea. Aveam tabieturi, citeam înainte de culcare, mă uităm la un film sau la un serial. Acum ultimul meu tabiet înainte de culcare este să mă mai uit o dată pe desfășurător, mă mai documentez despre invitații din ziua următoare, cine sunt, ce au realizat, ce la place, ce nu le place. Din punct de vedere fizic m-am obișnuit destul de repede cu programul de dimineață, mult mai repede decât mă așteptăm. Mai am, rar, și zile în care nu am aceeași energie, dar reușesc să intru destul de repede în atmosferă, avându-i pe Bursucu, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri alături la "Dimineața cu noi.", ne-a mai mărturisit comediantul.

 

”Nu avem o viață foarte interesantă în afara matinalului”

„Ziua unui prezentator de matinal este una dinamică și, în același timp, monotonă. Nu avem o viață foarte interesantă în afara matinalului, cea mai interesantă perioadă din timpul zilei este cea în care suntem la muncă. Acum, de când matinalul "Dimineața cu noi" este de la ora 07.00, mă trezesc la ora 04.00, îmi fac chestiile de rutină, dușul, cafeaua și dacă am timp și un moment de meditație. Merg în redacție, unde la 05.30 - 06.00 mai avem o trecere în revista a ceea ce avem în emisie, stabilim detaliile mai fine.  Apoi intrăm în emisie, după emisie avem ședința de redacție, pentru a stabili ediția din ziua următoare. Apoi merg acasă, dacă pot dorm un pic sau rezolv probleme din viață personală, fie mers la un control, la dentist sau alte chestiuni cotidiene. Nu prea mergem la evenimente, pentru că ne trezim dimineața și la ora 22.00 sunt deja în pat. Este o viață monotonă din punct de vedere personal, dar dinamică din punct de vedere profesional, pentru că de fiecare dată se întâmplă altceva, avem invitați noi, situații noi, subiecte noi.”, a conchis acesta.

Condiția surprinzătoare pe care Viviana Sposub i-a pus-o lui George Burcea: „E grav! Ne-am așezat la masă și i-am explicat situația”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel