Bursucu, viața din spatele camerelor de filmat. Prezentatorul TV face „naveta” pentru a-și vedea familia: „Plec vineri și mă întorc duminică seară” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Bursucu, matinalul de la Kanal D, dezvăluie cum arată viața sa, dicolo de zâmbetele de la TV. 

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, face senzație, la Kanal D, cu noua sa emisiune: "Dimineața cu noi". Prezentatorul TV a ieșit din proiectul „Teo Show”, pentru a porni o nouă aventură, alături de George Tănase și Viviana Sposub. 

Dacă pe plan profesional lucrurile sunt tot mai înfloritoare, pe plan personal, Bursucu se poate mândri cu o familie superbă. Deși nu și-a oficializat relația, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de peste nouă ani, cu Andreea. Cei doi cresc împreună două fete, pe Anays, în vârstă de trei ani, și pe Alessia, în vârstă de 16 ani, care este fiica Andreei din prima căsătorie. Prezentatorul TV face naveta săptămânal între Constanța și București, pentru a petrece timp cu familia sa, dar fiind că emisiunea sa se difuzează zilnic, iar iubita sa conduce o afacere în Constanța. 

SPECTACOLA: Prezinți deja de câteva luni matinalul "Dimineața cu noi" de pe Kanal D. Cât de „de dimineață" începe ziua ta, de fapt?

Bursucu: Dimineață mea începe la ora 04.30, când nici măcar nu este dimineață, este încă noapte. Este o ora la care la care și păsările dorm. Am ieșit într-o dimineață afară și nici vântul nu bătea, dormea!

SPECTACOLA: Cum ți s-a schimbat stilul de viață, odată cu nouă emisiune?

Bursucu: Mă simt mai obosit, în rest nu s-a schimbat nimic. Dacă încerc să dorm după amiază, lumea mă sună, pentru că toți oamenii sunt activi, și atunci, în cele mai multe zile, stau treaz.

 

SPECTACOLA: Telespectatorii s-au obișnuit cu duo-ul Teo și Bursucu, probabil și voi v-ați obișnuit în această formulă. Cu ce gânduri ai plecat din formatul Teo Show? Care ar fi cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o în toți aceșți ani?

 
Bursucu: Având în vedere că a fost o propunere venită din partea managementului, am acceptat-o. Și eu și Teo (n.r. Trandafir) ne așteptam că va veni ziua în care probabil se va întâmplă această despărțire din punct de vedere profesional. În momentul asta nu regret nimic, este bine ca în viață să nu ai regrete. Este o nouă etapă în viață mea, asta nu exclude faptul că este posibil că într-o zi să lucrăm din nou împreună.

Ca lecție pe care am învățat-o în toți acești ani de televiziune, este să încerc să fiu mai bun în fiecare zi, să devin varianta mea cea mai bună.

SPECTACOLA: Faci echipă cu Viviana și George Tănase. Cum este în această nouă formulă? S-au auzit mai multe vorbe, cum că nu te-ai înțelege atât de bine cu colega ta de platou.


Bursucu: Eu și George (n.r. Tănase) ne-am apropiat foarte tare, am devenit foarte buni prieteni, am câștigat un prieten. Viviana (n.r. Sposub) este o tipă care își dorește să facă performanță, să crească, să învețe și ne înțelegem bine. Dar cu George mă înțeleg cel mai bine, suntem băieți, avem același tip de umor.

 

SPECTACOLA: Te ocupi și de „Roată Norocului". Ce loc mai are dansul în viața ta, cu programul acesta atât de încărcat?


Bursucu: Nu mă ocup de "Roată Norocului", fac performanță la cârma acestei emisiuni. Echipa este cea care se ocupă de ceea ce se întâmplă în această emisiune, eu sunt acolo să arăt ce muncește echipa. Dansul are un loc special în viața mea și așa va rămâne și de câte ori am oportunitatea dansez cu drag. Este adevărat că nu mai fac dans de performanță, ci doar evenimente private. De zece ani, însă, sunt în fiecare vara la "Aqua magic" unde dansez și mă distrez cu oamenii care vin în vacanță.

 

SPECTACOLA: De la coregrafie, la televiziune de divertisment. Cum a fost pasul acesta pentru tine?


Bursucu: Toată viața mi-am dorit să fac asta și am încercat să învăț în fiecare zi ceva în direcția asta. Chiar dacă eram doar telespectator, știam că în viață este bine să țintești sus și când ajungi acolo să încerci să îți faci treaba. Degeaba te urci în tren dacă vei coborâ la prima stație.

 

SPECTACOLA: Care era visul tău în copilărie?

Bursucu: Să ajung cântăreț sau prezentator după ce inițial mi-am dorit să fiu fotbalist. :)


SPECTACOLA: Ai câștigat multe competiții de dans și ai pus umărul la formarea unor artișți. Andreea Bălan este un exemplu de artist care, după ce a lucrat cu tine, în cadrul unei emisiunii, a introdus dansul în viața ei artistică. Cum ai reușit să-i inspiri această pasiune, astfel încât să o urmeze în continuare? Cum a fost să lucrezi cu ea? A fost un elev ascultător?

Bursucu: Nu am inspirat-o eu. Fiecare om are un talent pe care și-l descoperă.

Andreea Bălan este foarte talentată și văzând acest lucru, a profitat de acest lucru. I s-au deschis oportunitățile dansului în acea emisiune TV, eu eram un simplu coregraf. Ea a muncit, a învățat, și-a dat seama că poate face asta și a făcut-o la un nivel foarte bun. A fost un elev foarte ascultător. Chiar nu am ce să reproșez niciuneia dintre vedetele cu care am lucrat din acest punct de vedere.

SPECTACOLA: Ai făcut performanță atât în dans, cât și în televiziune. Care activitate îți e mai dragă?

Bursucu: Ambele îmi sunt la fel de dragi, însă sunt două lucruri total diferite.

Că dansator ai un anumit mod de viață, alt anturaj. Să fii om de televiziune mi se pare mult mai greu, mult mai complicat. Ești tot timpul în centrul atenției. Că dansator îți faci treaba pe scenă și pleci acasă. Că prezentator TV depinzi de cifre și dacă oamenii nu se uită la ține carieră ta se încheie.

 

SPECTACOLA: Publicul te știe după porecla „Bursucu", însă puțini știu povestea din spatele acestui nume. Cum ai ajuns să fii strigat așa? Îți place această porecla?

Bursucu: Cred că toată lumea știe cum am căpătat această porecla. S-a întâmplat în cadrul emisiunii "Dansez pentru ține", mi-a fost pusă de Petre Năstase, regizorul emisiunii la acel moment. Eram 16 dansatori în corpul de balet și nu avea cum  să ne rețină după nume și ne-a dat fiecăruia câte o porecla. Evident că-mi place, mi-am însușit-o cu drag. În momentul asta nici nu prea mai răspund la numele meu. :)

 

SPECTACOLA: În perioada pandemiei ai stat mai mult departe de familie. Iubita și fiicele voastre au stat în Constanța, iar tu făceai naveta. Cum arată acum viața de familie cu noul tău program?

 
Bursucu: La fel, fetele stau în Constanța, eu în București și în weekend fac naveta. Plec vineri și mă întorc duminică seară.

 

SPECTACOLA: Ce spun fiicele tale când te văd la televizor? Ele ce își doresc să devină „când vor fi mari"?

Bursucu: Nu mă prea văd, pentru că nu prea se mai uită la televizor. Cea mică are program dimineață și cea mare face parte din generația care nu deschide des televizorul. Cea mică este prea mică ca să o întreb ce își dorește să devină când va fi mare și fiica cea mare încă nu s-a hotărât.

 
SPECTACOLA: Le-ai încuraja spre dans de performanță sau spre televiziune?

Bursucu: Niciodată nu le-am încurajat să facă nimic din ce nu le-a plăcut. Au făcut doar ce au vrut ele, ce le-a plăcut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)

 

SPECTACOLA: Ești tată biologic pentru Anays Maria, dar ești și tatăl Alesiei, de 9 ani. Cum arătă relația ta cu Alesia, care deja este adolescentă? A fost dificil să vă apropiați? Cum a văzut ea venirea pe lume a surorii mai mici?

Bursucu: Nu a fost dificil să ne apropiem la început, dimpotrivă, a fost ușor pentru că noi am fost întâi prieteni și apoi tată și fiica. Cred că ăsta este lucrul cel mai important; să fii prieten cu copilul tău, să te respecte și să îl respecți. Așa vei avea șanse mari să câștigi și să treci peste perioada asta a adolescenței. Când a venit Anais pe lume s-a bucurat foarte tare. Acum nu mai sunt așa sigur, pentru că cea mică este umbră ei, este plină de energie și poate fi la un moment dat obositor, chiar dacă Alesia are foarte multă răbdare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)

SPECTACOLA: Partenera ta este, la fel ca tine, un om extrem de muncitor. Ea conduce o afacere, tu ești zilnic la televizor. Când vă mai găsiți timp pentru voi și cum îl petreceți?

Bursucu:  Suntem tot timpul împreună când merg la Constanța. Când ai copii mici te rogi să prinzi câteva momente de liniște și când se întâmplă profiți la maxim de ele. :) Dar în ultimul timp am avut timp și pentru noi, ieșim de regulă cu prietenii vineri și sâmbătă seară.

 

SPECTACOLA: Distanța, programul încărcat, v-au creat probleme de-a lungul timpului? Cum le-ați rezolvat?

Bursucu: Niciodată. Acolo unde există dragoste, înțelegere și respect nu au cum să existe neînțelegeri. Noi suntem doi oameni maturi care și-au asumat distanța, programul încărcat, de la început.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel