Marian Olteanu și Denis Hanganu au dat împreună castingul pentru „Clanul”: „Nu a fost un telefon primit, nu avem noi pile” / VIDEO

Data publicării:
Marian Olteanu, captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Marian Olteanu, captură video Youtube/ Spectacola

Marian Olteanu ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate, cum s-a desfășurat întregul casting pentru serialul „Clanul”.

Serialul Clanul este una dintre cele mai așteptate producții cinematografice ale toamnei, filmul bucurându-se de un real succes încă de la primele episoade difuzate. Acesta va începe curând, după cum s-a anunțat chiar la evenimentul de lansare a noii grile de toamnă a Pro TV-ului, unde l-am întâlnit și pe Marian Olteanu, unul dintre personajele principale. Actorul ne-a dezvăluit astfel, în exclusivitate, ce relație îl leagă de Denis Hanganu și în realitate, dar și cum au ajuns cei doi să facă parte din unul dintre cele mai urmărite seriale din România. 

„Suntem frați de județ eu și Denis Hanganu. Suntem amândoi din Vaslui, ne știm din facultate, el e mai mic decât mine cu un an, ca și generație. Îmi amintesc că atunci când mergeam acasă, în vacanțele de vară, vorbeam cu cineva de la Primărie de acolo și mă întreba dacă știu că există un băiat Denis, auzisem eu ceva prin facultate. Nu am apucat să jucăm împreună la teatru. Când l-am cunoscut, în facultate, ne-am lipit. Probabil suntem doi oameni care vin din același loc și care au un scop comun și se leagă astfel o prietenie mai frățească, și uite că acum suntem frați, în serial.”, a dezvăluit Marian Olteanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Pe aceeași temă: Denis Hanganu și Elvira Deatcu, moment dificil la filmările pentru „Clanul”: „Era groaznic. Nu știm cum vor privi oamenii”

„Nu am avut niciodată pile și cu asta mă mândresc”

Așadar, ambii fac parte din generația tânără de actori, care au reușit să facă parte din acest proiect doar prin multă muncă. Marian Olteanu ne-a dezvăluit cum a decurs întregul casting și cât timp a trebuie să aștepte până să afle rezultatul final.

„Pentru Clanul am dat casting împreună, totul a durat o lună, eu am fost chemat în patru etape și am aflat târziu. După 3-4 săptămâni de audiții am aflat amândoi că am luat. Nu a fost un telefon primit, nu avem noi pile, chiar suntem moldoveni muncitori din Vaslui. Nu am avut niciodată pile și cu asta mă mândresc. Dacă depui efort, muncești și ți se întâmplă să ai succes, e o bucurie, e dovada muncii tale. Pentru amândoi înseamnă mult proiectul acesta și e o binecuvântare.”, a continuat actorul.

Citește și: George Mihăiță, impresionat de Theo Rose: „Ea s-a născut cu talentul acesta. Fură de la toți”. Ce îi transmite lui Sasha / VIDEO

Cum a perceput celebritatea

Extrem de multe persoane publice au fost luate de val, într-un punct al vieții lor, după ce au cunoscut celebritatea, însă Marian Olteanu spune că, în cazul său, acest lucru nu s-a întâmplat.

„Aveam prieteni care mă întrebau dacă m-a luat valul, dar eu înțeleg ce mi se întâmplă și totul a venit atât de natural, încât mă bucur că se întâmplă, asta e tot. Am lăsat lucrurile să se întâmple normal, firesc. Pur și simplu s-au alineat planetele cu Clanul.”, ne-a mai spus acesta.

VEZI și: Andreea Esca, secretul siluetei, la 50 de ani: „Cred că așa reușesc”. Fiica sa, Alexia, nu-și dorește să-i calce pe urme / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel