George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat. Cei doi formează, din nou, un cuplu

Sursă foto: Instagram/ George Burcea, Viviana Sposub
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ George Burcea, Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au fost surprinși în public fiind mai fericiți ca niciodată. George venise cu un buchet de flori.

George Burcea nu a avut tocmai o viață ușoară în ultimul timp. Din cauza proceselor constante interminabile și a recentei despărțiri de Viviana Sposub, se poate spune lejer că George nu a avut cea mai liniștită perioadă. Peste acestea se adaugă și multiplele proiecte din străinătate, dar și din țară. În urmă cu mai multe săptămâni se vehicula că între el și Viviana lucrurile nu ar sta tocmai bine. Cei doi au stat departe unul de celălalt pentru o perioadă de timp, neștiindu-se alte informații despre cauza acestei decizii. Nu după mult timp, zvonurile au început să apară, iar opinia publică devenise tot mai convinsă de faptul că totul se terminase între cei doi. În cele din urmă , Viviana Sposub este cea care a rupt tăcerea și a pășit în lumină. Ea a  mărturisit că se despărțiseră.

Vezi și: Viviana Sposub, probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea. Ce se întâmplă cu vedeta: ”Durerea s-a agravat. Am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să...”

Vezi și: Andreea Bălan, emoționată peste măsură de Victor Cornea: „Așa ceva nu am crezut că o să trăiesc. Îmi vine să plâng”

Sunt din nou împreună

Cu toate acestea, astăzi, relația dintre George Burcea și Viviana Sposub este mai vie ca niciodată. Cei doi au fost surprinși împreună și par mai fericiți ca înainte. Potrivit Spynews, George Burcea a fost surprins cu un buchet de flori la întâlnirea cu fosta parteneră, iar conversațiile dintre ei s-au finalizat cu bine.

În același timp, s-a zvonit că Viviana ar fi umblat deja cu un alt bărbat, un artist, cu care s-a și afișat pe rețelele de socializare. Mai departe, George Burcea nu a declarat nimic despre toată situația, fanii săi fiind foarte intrigați de părerea acestuia. Pe lângă speculațiile despre Viviana și bărbatul misterios, nu a existat nicio dovadă a unei relații amoroase între aceștia, mai ales că publicul era înclinat a crede că vedeta l-a părăsit pe George pentru un alt bărbat.

Vezi și: Viviana Sposub, implicată într-o nouă relație, la o lună de la despărțirea de George Burcea? Vedeta s-a pozat cu un bărbat misterios

Vezi și: Viviana Sposub, infidelă în relația cu George Burcea? „El a fost șocat. Bănuiește că ea ar avea pe altcineva”

Ce se zvonea cu puțin timp în urmă

Anumite surse pentru Cancan au precizat, la vremea respectivă, că Viviana ar fi invocat tot felul de motive pentru a se despărți de actor, iar George ar fi fost foarte alarmat de decizia pe care voia să o facă partenera sa.

“I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat ca ei îi va trece. Ba chiar bănuiește că Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“, au declarat apropiați ai celor doi pentru cancan.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 01 sep 2023, 20:48 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience