Viviana Sposub, probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea. Ce se întâmplă cu vedeta: ”Durerea s-a agravat. Am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să...”

Sursa foto: Viviana Sposub, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viviana Sposub, instagram

Viviana Sposub este urmărită de probleme. După despărțirea de George Burcea, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. 

Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea a luat sfârșit, spre surprinderea tuturor. După separare, se pare că fosta iubită a actorului se confruntă cu probleme de sănătate.

Viviana Sposub, probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea

Viviana Sposub este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a mărturisit că se confruntă cu mari dureri la nivelul genunchilor. 

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi!', a scris ea pe Instagram.

Fosta iubită a lui George Burcea recunoaște că nu mai poate să meargă nici la sala de sport, deoarece problemele s-au agravat destul de rău. 

„Știți vorba aceea mă doare în cot? Pe mine mă doare în genunchi, ce-i drept. Nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta deoparte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere, dar sunt fericită că deja am făcut prima ședință și mă simt ceva mai bine, vă țin la curent.Vă spun din tot sufletul, nu lăsați o durere nerezolvată.', a mai spus Viviana Sposub, pe Instagram.

De ce s-ar fi despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub după 3 ani de relație

Chiar dacă cei doi au fost rezervați cu privire la motivele care i-au făcut să renunțe la povestea de dragoste ce părea desprinsă din povești, surse din apropierea acestora au oferit mai multe detalii și au vorbit chiar și despre motivele pentru care Viviana l-ar fi părăsit pe actor. Din declarațiile oferite pentru cancan, George Burcea ar fi știut faptul că iubita sa și-ar fi făcut o nouă relație, însă, cu toate acestea, el a sperat în continuare faptul că vedeta se va răzgândi și că se va reîntoarce la el, însă în prezent se pare că lucrurile sunt deja consumate.

“I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat ca ei îi va trece. Ba chiar bănuiește că Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“, au declarat apropiați ai celor doi pentru cancan.

Viviana a confirmat despărțirea

În timp ce George Burcea a păstrat tăcerea până în prezent, Viviana Sposub a confirmat zvonurile despre despărțire, la scurt timp după ce zvonul s-a împrăștiat peste tot în mediul online.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”, este mesajul scris de Viviana Sposub pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 aug 2023, 09:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience