Viviana Sposub, implicată într-o nouă relație, la o lună de la despărțirea de George Burcea? Vedeta s-a pozat cu un bărbat misterios

Data actualizării: | Data publicării:

Viviana Sposub a apărut în mediul online alături de un bărbat misterios, care se crede a fi noul său partener de viață.

Viviana Sposub și George Burcea și-au spus recent adio, după aproximativ trei ani de relație în care și-au fost fost alături unul altuia la orice pas. Nimeni nu se aștepta ca relația dintre cei doi să se încheie atât de brusc, întrucât în ochii tuturor aceștia formau cuplul ideal, un exemplu pentru cei din jurul lor. Se pare însă că lucrurile frumoase nu durează o eternitate, iar finalul poveștii de dragoste dintre cei doi a fost și el scris, în ciuda așteptărilor tuturor.

Viviana a fost cea care a confirmat separarea față de fostul soț al Andreei Bălan, însă niciunul dintre cei doi nu și-au dorit până în prezent să ofere argumente pe seama acestui subiect destul de sensibil. Totuși, anumite voci susțin faptul că fosta prezentatoare de la Kanal D l-ar fi părăsit pe actor de dragul altui bărbat, nimic nefiind însă confirmat de cei doi. Cu toate acestea, Viviana Sposub a ridicat noi suspiciuni în momentul în care s-a afișat alături de un bărbat pe rețelele de socializare, fără să dea o explicație suplimentară cu privire la cine este sau ce rol joacă în viața sa. Acest lucru i-a făcut însă pe foarte mulți să creadă faptul că Viviana și-a refăcut viața și că persoana misterioasă este nimeni altul decât actualul său partener. 

Citește și: Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Asta îmi dă foarte mare încredere în noi”. Artista e cu 10 ani mai mare

Apropiații celor doi bănuiesc că Viviana ar avea o altă relație

Chiar dacă cei doi au fost rezervați cu privire la motivele care i-au făcut să renunțe la povestea de dragoste ce părea desprinsă din povești, surse din apropierea acestora au oferit mai multe detalii și au vorbit chiar și despre motivele pentru care Viviana l-ar fi părăsit pe actor. Din declarațiile oferite pentru cancan, George Burcea ar fi știut faptul că iubita sa și-ar fi făcut o nouă relație, însă, cu toate acestea, el a sperat în continuare faptul că vedeta se va răzgândi și că se va reîntoarce la el, însă în prezent se pare că lucrurile sunt deja consumate.

“I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat ca ei îi va trece. Ba chiar bănuiește că Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“, au declarat apropiați ai celor doi pentru cancan.

VEZI și: Imagini de senzație din vila Andreei Bălan. Cum arată casa în valoare de 850.000 de mii de euro

Viviana a confirmat despărțirea

În timp ce George Burcea a păstrat tăcerea până în prezent, Viviana Sposub a confirmat zvonurile despre despărțire, la scurt timp după ce zvonul s-a împrăștiat peste tot în mediul online.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”, este mesajul scris de Viviana Sposub pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel