Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Data publicării:

Carmen Iohannis a fost taxată dur de internauți pentru alegerea vestimentară făcută la Summitul NATO.

Președintele Klaus Iohannis împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, au fost prezenți în Spania, la Madrid, la Summitul NATO. Dineul de gală a fost organizat de  Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, în onoarea Șefilor de Stat și de Guvern. Mai exact, a fost o reuniune a șefilor de stat, care au venit însoțiți, bineînțeles, de partenerele lor. Însă, se pare că Prima Doamnă a României nu a purtat o ținută pe placul oamenilor, care spun că aceasta nu a respectat deloc eticheta evenimentului. Carmen Iohannis nu a fost criticată doar de specialiști, ci și de internauți, care s-au amuzat de culoarea rochiei aleasă de aceasta. Chiar dacă evenimentul era unul cât se poate de serios, soția lui Klaus Iohannis a ales să îmbrace o rochie complet roz, cu mâneci scurte, iar în picioare a optat pentur o pereche de sandale, în timp ce femeile care poartă același titlu ca și al iei se încalță doar cu pantofi închiși, care să nu le scoată degetele la vedere.

”Nașa mare”, ”Nu știu cine o "consiliază" pe doamna Carmen în ceea ce privește ținutele, dar sunt tare aiurea. Rochia horror!”, ”Îmbrăcată de carnaval”, ”Rochie fucsia cu mânecuță de danteluță? Groaznică alegere!”, ”Parcă este la ,,grădi" sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la fotografia cu Carmen Iohannis, care s-a îmrăștiat rapid pe tot internetul. 

Ce spune Mihai Albu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis

Chiar dacă mulți oameni nu sunt de acord cu alegerea vestimentară făcută de Carmen Iohannis, celebrul designer de încălțăminte Mihai Albu spune că ținuta nu este greșită. Mai mult, aceasta a știut exact și ce fel de pantofi să aleagă pentru măsura și stilul rochiei, susține el. Chiar dacă nu neagă faptul că Prima Doamnă ar fi putut merge pe altă alegere stilistică, acesta este mulțumit de cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis.

”Regula spune că, dacă rochia are brațele neacoperite, trebuie să alegi sandale, deci a respectat această normă. Rochia este frumoasă, sandalele sunt discrete și decente, părerea mea este că nu ar fi nimic greșit. Este discutabil însă dacă poate să fi fost mai potrivită o altă ținută cu totul. Oricum ar fi, ținuta este veselă și decentă”. a declarat designerul Mihai Albu, potrivit ego.ro

Rochia cu flori purtată de Jill Biden în România, de 10 ori mai scumpă decât rochia Primei Doamne a României

Cum a fost poreclită Carmen Iohannis, în urma ținutei pe care a purtat-o

Chiar dacă desingerul a fost mulțumit de rochia purtată de soția președintelui, internauții nu s-au lăsat atât de ușor și i-au pus chiar și o poreclă acesteia. Așadar, Carmen Iohannis a fost asociată cu un îndrăgit personaj din desenele animate... Pantera Roz.

"De ce s-a îmbrăcat ca Pantera Roz?", "De ce soțul doamnei nu a venit și el în pantaloni scurți?", "Pantera Roz când era nășică, au mai fost câteva dintr ecomentariile din mediul online.

Rona Hartner, declarații despre fostul ei soț: ”I-am blocat telefonul. Nu putem să riscăm să ne apropiem”

Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe masa de operație.”Nu mai am cartilagiu deloc la picior”. Cât va lipsi artista de pe scenă EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel