Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe masa de operație.”Nu mai am cartilagiu deloc la picior”. Cât va lipsi artista de pe scenă EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Elena Merișoreanu a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară și, tocmai din acest motiv, interpreta este extrem de solicitată pentru spectacole și evenimente private. Chiar dacă se bucură de faptul că publicul o îndrăgește atât de mult, aceasta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că are de gând să ia o pauză, pentru că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, din cauza cărora trebuie să ajungă cât mai curând pe masa de operație.

”Munca ne ține. Am avut un weekend atât de aglomerat că am zis ”Doamne, dacă trec de weekendul ăsta nu mai mor niciodată”. A fost foarte greu, cu spectacole, cu evenimente. E o obișnuință, eu am fost salariată atâția ani la Rapsodia Română, acolo ne-a impus o corectitudine. Nu-mi pare rău de nicio zi care a trecut, pentru că am avut o viață atât de frumoasă și dacă m-a iubit publicul am rezistat și rezist și acum. Soțul meu îmi spune să mai stau acasă, să mă uit în buletin la câți ani am, să nu mai plimb atât. Dar mă solicită lumea, atât în țară, cât și în străinătate, dar le selectez, nu mă mai duc cum mă ducea odată.”, a spus Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru Spectacola.

Elena Merișoreanu nu mai cântă pe litoral

Artista ne-a mărturisit însă că publicul nu o va mai putea vedea anul acesta pe litoral. Totul se datorează unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat la un moment dat, din cauza cărora nu mai poate sta la soare. Totuși, aceasta ne-a dezvăluit care sunt și destinațiile ei preferate de vacanță pe care le urmează aproape anual.

”Nu mă duc pe litoral, pentru că eu am fost operată cu ani în urmă pe tiroidă și chiar nu am voie să stau la soare. Și să mă duc să stau în casă mai bine mă duc la munte. Am umblat toată planeta asta, în toate colțurile lumii am fost, dar o țară mai frumoasă ca la noi nu găsești. Avem munte, avem mare. Am fost la Bușteni, am avut un eveniment acolo și eram cazată la o familie la etajul 4. Cât de frumos se văd munții, pădurile. Și copiii mei și nepoții pleacă în străinătate și nu-și cunosc țara. Ce-i drept că prețurile sunt mult mai mari la noi în țară, dar eu nu aș mai pleca. Dacă vreau să mă duc la munte mă duc la sora mea în Ardeal, dacă vreau să stau la Vâlcea avem și acolo o casă, că soțul e de acolo. Avem toate condițiile. Astea sunt singurele locuri unde m-aș duce. Și pe Valea Prahovei, sunt îndrăgostită de locul ăla.

Țările străine le-am vizitat și am stat atât de mult în ele, încât nu mai vreau să le văd. Am văzut America de Nord și Sud, am văzut Africa de Nord și Sud, în Asia, peste tot am fost. Nu mai vorbesc de Europa.”, ne- amai spus artista.

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Când plănuiește Elena Merișoreanu să se opereze la picior

Faptul că îndrăgita artistă are probleme de sănătate nu mai este un lucru nou, ce nu se știa însă este când va avea loc operația la picior a Elenei Merișoreanu. În acest sens, aceasta ne-a dezvăluit că procedura va fi mai curând decât ne așteptam.

”Eu am evenimente până se lasă secul de Crăciun, dar vreau să mă operez la picior și cu ocazia asta stau și eu puțin. Trebuia de mult timp să mă operez, dar acum chiar sunt hotărâtă, pentru că chiar nu mai am cartilagiu deloc la picior și cred că în maxim 10 zile mă voi opera. Este o operație ușoară, avem medici atât de buni, nu are rost să mergem în străinătate. Eu am fost la San Diego și acolo am întâlnit un medic de la Cluj și mi-a spus: ”Ești româncă? Păi ce cauți aici, măi fată, când la noi în țară.. du-te acolo că e cel mai mare ortoped.” Așa că mă duc la dânsul, mă operează și mă mai relaxez și eu, eu nu duc lipsă de nimic la ora actuală.”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

În ceea ce privește recuperarea, Elena Merișoreanu va trebui să stea acasă o perioadă mai lungă de timp.

”Recuperarea de 3 luni de zile. Am evenimente luate, dar o să le anulez, e mai importantă sănătatea decât banii.”, ne-a mărturisit artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel