Rochia cu flori purtată de Jill Biden în România, de 10 ori mai scumpă decât rochia Primei Doamne a României

Data publicării:
Jill Biden, întâlnire cu mamele şi profesoarele refugiate din Ucraina. Captură video Facebook
Descriere foto: Jill Biden, întâlnire cu mamele şi profesoarele refugiate din Ucraina. Captură video Facebook

Au apărut informații și despre rochia purtată de Jill Biden în România. 

Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, a fost în România, într-o vizită simbol, una bazată pe apropiere și emoție. A stat alături de copiii din Ucraina și de mamele lor, împreună cu Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis. 

Dincolo de prilejul vizitei, ținutele celor două doamne nu aveau să treacă neobservate, cu atât mai mult cu cât pare că au un stil vestimentar apropiat. De aceeași înălțime, cu rochii de aceeași lungime, ambele cu imprimeuri florale, Jill Biden și Carmen Iohannis au părut că se înțeleg de minune. Unde mai punem că sunt ambele profesoare de engleză, desigur pentru Jill Biden în America este ca și cum ar fi profesoară de română la noi în țară. Cu toate acestea, pare că cele două doamne au găsit multe puncte comune în întâlnirea avută în București. 

Designerul român Cătălin Botezatu a apreciat cele două prezențe, precizând, la Antena 3: ”Sunt de acord cu aceste imprimeuri florale pentru că se poată nu neapărat margaretele, cât se poartă imprimeurile florale. Sunt amândouă foarte primăvăratece. Îmi place că au asortat bine pantofii. Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, are pantofi care complementează foarte bine ținuta. Arată foarte bine!”. Designerul a apreciat prezența lui Jill Biden, soția președintelui american, care, la vârsta de 71 de ani, ”arată foarte bine, are o ținută perfectă, o imagine și o atitudine de Primă Doamnă a Americii, iar gesturile pe care le face sunt ok”. 

Despre rochia lui Carmen Iohannis s-a aflat că este creată de un designer român, din mătase 100% naturală. A costat 2450 de lei și este un model apreciat de Prima Doamnă a României. 

Citește continuarea pe DC News și află cât a costat rochia purtată de Jill Biden.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel