Gabriela Prisăcariu, criticată aspru de fani, pentru ținuta provocatoare aleasă: „Dincolo de asta, ce te mai definește?”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram

Gabriela Prisăcariu a ajuns din nou în atenția fanilor, după ce s-a afișat prea provocatoare pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și-a revenit în forma fizică de invidiat aproape imediat după cu a născut, deci nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că soția lui Dani Oțil are o siluetă impecabilă. Și, pentru că are cu ce să se mândrească, fostul model postează constant pe rețelele de socializare fel de fel de fotografii care o surprind pe aceasta în diferite ipostaze provocatoare. Dacă fanii o complimentează de obicei pe Gabriela, se pare că, de data aceasta, poza pusă de vedetă nu a făcut decât să stârnească o avalansă de reacții negative, care o atenționează pe blondină de faptul că a exagerat cu latura aceasta sexy. În fotografia cu pricina, Gabriela Prisăcariu a ales să îmbrace doar un body, cu fâșii transparente în anumite zone și cu un decupaj extrem de vizibil în partea de jos, care a încins imediat imaginația bărbaților care o urmăresc pe vedetă pe Instagram.

„Să ma ierți că nu înțeleg partea din mijloc .. zici că e “rămas în urmă” fundul sau e dislocat … nu înțeleg”, „Of, of! Dincolo de asta, ce te mai definește?”, „Câteodată postezi niște poze de ești perfectă de pus pe site-urile porno..... ce- i cu tine” , „Ești superbă, dar poza nu e ok!”, au fost doar câteva dintre atenționările primite de Gabriela Prisăcariu la fotografie.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Oțil ???????????????? (@gabriela.prisacariuotil)

Reacția Gabrielei Prisăcariu

După cum și-a obișnuit deja fanii, Gabriela Prisăcariu este o persoană foarte activă în mediul online, ba chiar aceasta citește mereu toate comentariile primite de fanii săi. De regulă, vedeta obișnuiește chiar și să le răspundă mereu celor care o critică, lucru care s-a întâmplat și acum. Aceasta și-a distribuit din nou fotografia cu pricina la instastory, unde le-a scris tuturor care nu sunt de acord cu ea un mesaj. 

„Știu că unele femei care îmi lasă comentarii sunt perfecte. Eu atât am putut.”, le-a răspuns soția lui Dani Oțil celor care o critică, vizibil ironică.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său: „Tu nu face ca mine, tată”. Ce regrete are prezentatorul TV

Nu este prima dată când vedeta este criticată din cauza faptului că pozează prea provocator

În timpul vacanței de vară ce tocmai a trecut, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au fost într-o vacanță de vis în Franța. Și atunci, o poză postată de vedetă a intrat imediat în atenția publicului. Aceasta a ales atunci să se pozeze de la balconul camerei în care cei doi și-au petrecut acele zile minunate de vacanță, fără să pună niciun articol vestimentar pe ea.

Fanii nu au iertat-o nicio clipă nici atunci, aducându-i o serie de reproșuri: „Noi, ca și tine de altfel, știm ca arăți bine, dar nu înțeleg de ce trebuie să te dezgolești. Ai nevoie de confirmări? La un moment dat nici lui Dany nu o să-i mai placă. Uneori ce-i prea mult strică! Nu te cert, vreau să știi că-mi ești extrem de dragă și-ți doresc ca fiecare zi din viață să ți fie frumoasă!”, Superbă.Într-adevăr, însă nu mă pot abține să nu mă întreb de ce s-ar afișa ața o femeie superbă, care nu are nevoie de confirmări și validări, ajuta la contracte?”, Îmi și pare rău de Dănuț, săracul bătrân se mai poate ține la tine??”, au fost câteva dintre comentariile negative primite atunci de soția lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu, în conflict cu Dani Oțil: „Eu când îți zic să nu mai bei”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Oțil ???????????????? (@gabriela.prisacariuotil)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel