Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său: „Tu nu face ca mine, tată”. Ce regrete are prezentatorul TV

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram

Dani Oțil a scris pe rețelele de socilaizare un text extrem de emoționant, destinat fiului său.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt mai fericiți ca niciodată de când au devenit pentru prima dată părinți. Cei doi se bucură de fiecare moment petrecut în preajma lui Luca Tiago și, pentru a le arăta tuturor faptul că radiază de fericire, aceștia împărtășesc mereu cele mai speciale momente pe rețelele de socializare. Acum însă, Dani Oțil a ținut să exprime un altfel de mesaj pe Instagram, așa cum nu a mai făcut-o până acum. Celebrul prezentator a ales să-i scrie o scrisoare foarte emoționantă celui mic, prin care să-i explice băiatului său cât de mult își dorește ca acesta să nu repete greșelile făcute de el în trecut. Concret, soțul Gabrielei Prisăcariu regretă faptul că nu și-a sunat mai des părinții, astfel încât speră ca băiatul său să nu procedeze la fel, atunci când va crește.

„Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani să fim siguri că mă mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o să ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început să îi sun pe ai mei mai rar. Și tot mai rar... Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată. Eu nu o să te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară să refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt...io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici... Ca într-o sticla. Până pe 2042...”, a scris Dani Oțil pe Instagram, în dreptul fotografiei cu băiatul său, Luca Tiago.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Poate te interesează și: Răzvan Simion, declarație publică de dragoste pentru iubita sa: „Ne unesc pe vecie”

Luca Tiago a avut recent probleme de sănătate

Chiar dacă acum se bucură din plin de clipele fericite de la malul mării, Gabriela Prisăcariu a trecut prin momente cumplite în urmă cu doar câteva zile, când bebelușul cuplului s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Aceasta le-a vorbit atunci fanilor despre situația neplăcută, unde le-a spus faptul că se simte extrem de neputincioasă, în fața durerilor pe care le simte cel mic.

„Deci nu există cava mai crunt ca atunci când bebelușul este bolnav. Doamne, pur și simplu m-am simțit neputincioasă când vedeam că suferă și nu puteam să fac nimic. A fost ceva oribil, acum se simte ceva mai bine. A fost o perioadă grea, cu Gălușcă, cu bebelușul, horror. Acum ne-am dezmeticit puțin. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere, inclusiv pentru cele cu Gălușcă.  În sfârșit a fost o perioadă în care nu am mai primit mesaje de hate, ceea ce este ceva, în afară de cele în care spuneați că bebelușul trebuie consultat înainte de vaccin. Doamna doctor l-a consultat, doar că roșul în gât cu debutase. A fost o coincidență nefericită, vaccin, dinți, roșu în gât, au dus la această temperatură foarte mare.”, povestea recent Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

De la ce pornesc certurile dintre Dani Oțil și Răzvan Simion: „Știu… pare greu de crezut”

Ce probleme întâmpină Dani Oțil cu cel mic, atunci când vrea să plece la muncă

Recent, Dani Oțil le adresa părinților o întrebare în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă pe Antena 1. Acesta nu știe cum să se justifice în fața fiului său, atunci când în fiecare dimineață trebuie să plece de acasă, la muncă.

"Am și eu o întrebare pentru cei care sunt părinți. Voi cum vă mințiți copiii? Eu îi zic de fiecare dată când ies din casă: "Tati se duce să salveze lumea" și îmi pun capa și plec sau "Tati merge să mai strângă bani la pușculiță, de unde îți va cumpăra prima barcă". Până la ce vârstă am voi să zic asta? El o sa zică: "Tati, te-ai dus să salvezi lumea, dar uite ce e afară". Mai merge câțiva ani, nu cred că o să se prindă el așa ușor.", a zis Dani Oțil în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel