Gabriela Prisăcariu, în conflict cu Dani Oțil: „Eu când îți zic să nu mai bei”

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Prisăcariu și-a surprins fanii prin ultima postare făcută pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu s-au ascuns niciodată din a spune lucrurilor pe nume și le-au împărtășit fanilor pe rețelele de socializare atât lucrurile care merg bine în viața lor, cât și greutățile cu care s-au mai confruntat de-a lungul timpului. Mai mult, cei doi au intrat foarte repede la inimile fanilor datorită naturaleței de care au dat dovadă în mediul online. Acest lucru reiese și din ultima postare făcută de soția prezentatorului de la Antena 1, care  a postat un videoclip pe rețelele de socializare care îi surprinde pe cei doi într-o ipostază inedită. Aceștia erau în vizită la Tinu Vidaicu și la Roxana Ionescu, nașii lor de cununie, când au început să asculte la masă o melodie lăutărească. Gabriela Prisăcariu a ținut imediat să imortalizeze momentul, dând vina, în final, pe alcool.

„Eu când îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine. Suntem acasă la oamenii ăștia, cu Dirty Nano și noi ascultăm (n.r. muzică lăutărească). Nu ne dați afară, vă rugăm, eu nu sunt cu el.”, a spus Gabriela Pisăcariu pe rețelele de socializare.

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România

Copilul cuplului, Luca Tiago, a avut recent probleme de sănătate

Gabriela Prisăcariu a ajuns de curând de urgență cu băiețelul ei la spital, după ce acesta nu s-a simțit deloc bine și a făcut o temperatură foarte mare. Vedeta a fost extrem de îngrijorată atunci, aflând ulterior că diagnosticul pus de doctori pentru Luca Tiago este un roșu în gât destul de sever. Acum, după ce s-a mai liniștit, soția lui Dani Oțil le-a oferit noi informații urmăritorilor ei, cu privire la starea de sănătate a băiețelului. Chiar dacă situația nu mai este la fel de gravă ca acum câteva zile, aceasta spune că bebelușul este în continuare sub observație. Per total, vedeta se arată a fi extrem de afectată de această perioadă, cuplul celebru trecând prin diverse greutăți.

„Deci nu există cava mai crunt ca atunci când bebelușul este bolnav. Doamne, pur și simplu m-am simțit neputincioasă când vedeam că suferă și nu puteam să fac nimic. A fost ceva oribil, acum se simte ceva mai bine. A fost o perioadă grea, cu Gălușcă, cu bebelușul, horror. Acum ne-am dezmeticit puțin. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere, inclusiv pentru cele cu Gălușcă.  În sfârșit a fost o perioadă în care nu am mai primit mesaje de hate, ceea ce este ceva, în afară de cele în care spuneați că bebelușul trebuie consultat înainte de vaccin. Doamna doctor l-a consultat, doar că roșul în gât cu debutase. A fost o coincidență nefericită, vaccin, dinți, roșu în gât, au dus la această temperatură foarte mare.”, a spus recent Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său: „Tu nu face ca mine, tată”. Ce regrete are prezentatorul TV

Gabriela Risăcariu, mesaj emoționant pentru fiul ei, la aniversarea de un an

Tot recent, cel mic a împlinit vârsta de un an, când părinții celebri i-au făcut o petrecere pe măsură, la care a luat parte familia și cei mai apropiați prieteni. Gabriela Prisăcariu nu putea trece cu vedera acest eveniment important din viața lor, motiv pentru i-a transmis fiului său un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„10.09.2021, ora 22.35 a venit pe lume minunea noastră! Aș vrea sa pot scrie tot ce simt pentru tine… dar îl las pe taica-tu pentru că se pricepe mai bine la asta! La mulți ani, minune! Te iubim!”, scria atunci mama lui Luca Tiago pe Instagram. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience