Gabriela Prisăcariu, pusă la punct de soțul ei: ”Ajunge”. Vedeta, reacție neașteptată: ”Să nu dai vina pe mine”

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut un schimb de replici mai acid pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt unul dintre cele mai active cupluri de pe rețelele de socializare, cei doi împărtășindu-le adesea fanilor cu ce noi experiențe se confruntă. Acum, se pare că subiectul de discuție dintre aceștia a fost numărul de bagaje pe care îl iau cu ei la mare. Emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” se va difuza timp de o săptămână de pe litoral, motiv pentru care prezentatorul a fost nevoit să plece de acasă. Soția sa a profitat din plin de acest lucru, pentru că a decis să i se alături, și nu singură, ci însoțită de băiețelul lor, Luca Tiago. Așadar, Gabriela Prisăcariu a ținut să le arate fanilor cu câte bagaje au plecat cei doi la drum și cine are mai multe, când a primit o replică mai acidă din partea soțului ei.

„Vreau să vă spună soțul meu cum, de data asta, nu sunt eu cea care are cele mai multe bagaje. Să nu mai dai vina pe mine, te rog. Cine are cele mai multe bagaje? Avem un camion cu noi, oameni buni, plecăm doar o săptămână.”, a spus Gabriela Prisăcariu pe instastory.

„Gata, ajunge, a văzut omul.”, a fost replica primită de la soțul ei, Dani Oțil.

„Păi nu, că după dai vina pe mine.”, l-a completat aceasta.

Alex Velea, umilit în direct de Dani Oțil. Ce a spus prezentatorul Tv despre artist: ”E clar că...”

 

Ce spunea Dani Oțil, cu câteva zile înainte să plece la mare

Dani Oțil a reușit să stârnească din nou amuzamentul tuturor, în cadrul emisiunii pe care o prezintă de pe Antena 1, acum câteva zile. Acesta a dezvăluit încă de pe atunci faptul că are de gând să-și ia toată familia la malul mării și mai mult, a povestit cum l-a învățat deja pe Luca Tiago diferite trucuri prin intermediul cărora să se poată răzbuna pe colegii săi, dar în special pe Răzvan Simion. 

„Îmi cer scuze de pe acum celorlalți turiști care vor fi cazați alături de noi, am pregătit răzbunarea supremă, se numește bebelușul. L-am învățat tot felul de trucuri săptămâna asta, să-și bage mâna în mâncarea altora, tot. Eu toată viața mea, până la 40 de ani, am călătorit, mă rog, de la 26 de când am avut și buget. Toată viața mea scurtă am călătorit fără copil și am ani de zile de răzbunat, adică le știu pe toate (...) Îi dau drumul, direct sub masa lui Răzvan vreau să-l trimit. (...) Cred că e rudă cu un elefant ceva, când merge în patru labe bate în podea să se audă că vine ”, a mărturisit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.

Dani Oțil vrea să-și facă amantă. Dezvăluirile neașteptate ale prezentatorului TV: ”Am dezlegare de la soție”

Dani Oțil, la un pas de divorț

În altă ediție a emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil a dezvăluit faptul că era pe punctul de a divorța de Gabriela Prisăcariu, soția sa. În stilul său caracteristic, prezentatorul matinalul a expus întreaga poveste fără perdea, spunând faptul că totul a pornit de la o glumă, dar a degenerat într-o conversație extrem de serioasă. Dani Oțil îi sfătuiește pe această cale pe cei care se vo afla în postura lui, să nu procedeze la fel. 

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Emily Burghelea, atac dur la adresa Mirelei Vaida: "E falsă, e duplicitară și vorbește cam mult”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel