Alex Velea, umilit în direct de Dani Oțil. Ce a spus prezentatorul Tv despre artist: ”E clar că...”

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani, Instagram, Alex Velea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani, Instagram, Alex Velea

Dani Oțil a făcut un comentariu ironic la adresa lui Alex Velea.

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi din țară, principala caracteristică care l-a dus imediat la inimile oamenilor fiind naturalețea acestuia. Vedeta de la Antena 1 nu s-a ascuns niciodată să spună lucrurilor pe nume, fie că a fost vorba despre familia sa sau despre alți colegi din breaslă. Și, cum nicio ediție a emisiunii matinale nu trece fără ca acesta să nu divulge o nouă informație din viața personală sau o ironie la adresa cuiva, Dani Oțil l-a luat astăzi în vizor pe Alex Velea. Solistul și iubita sa, Antonia, au scos recent o piesa împreună, care s-a auzit și în platoul de la ”Neatza cu Răvan și Dani”. Colegul de platou a lui Răzvan Simion a profitat imediat de ocazie, făcând o remarcă la adresa cuplului celebru. 

"Nu se vede Alex de Antonia, Antonia este importantă, e clar că ea e cea mai tare.", a spus Dani Oțil fără a ezita, potrivit spynews.

Cum arată fratele lui Dani Oțil. Puțină lume îl cunoaște: ”El m-a învățat să fumez”

Dani Oțil, la un pas de divorț

În altă ediție a emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil a dezvăluit faptul că era pe punctul de a divorța de Gabriela Prisăcariu, soția sa. În stilul său caracteristic, prezentatorul matinalul a expus întreaga poveste fără perdea, spunând faptul că totul a pornit de la o glumă, dar a degenerat într-o conversație extrem de serioasă. Dani Oțil îi sfătuiește pe această cale pe cei care se vo afla în postura lui, să nu procedeze la fel. 

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Dani Oțil vrea să-și facă amantă

În altă ediție recentă, colegul de platou al lui Răzvan Simion și-a exprimat dorința de a-și găsi o amantă, pentru că vrea sp țină pasul cu moda actuală. Mai mult, acesta spunea atunci că a discutat deja și cu soția sa, care s-a arătat a fi de acord, dar cu o singură condiție.

"Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.(...)", a spus Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, supărat pe soția sa: ”Nu era cazul, aveam alte cheltuieli”. Pe ce aruncă Gabriela Prisăcariu baniiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 iul 2022, 15:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience