Dani Oțil vrea să-și facă amantă. Dezvăluirile neașteptate ale prezentatorului TV: ”Am dezlegare de la soție”

Captură video Youtube/ Neatza cu Răvan și Dani
Descriere foto: Captură video Youtube/ Neatza cu Răvan și Dani

Dani Oțil a dezvăluit în direct faptul că se gândește să aibă o amantă.

Dani Oțil a făcut noi dezvăluiri în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă pe Antena 1. În timp ce stătea de vorbă cu colegul său de platou, Răzvan Simion, îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit faptul că vrea să-și facă o amantă. Ba mai mult, acesta a discutat deja cu Gabriela Prisăcariu, soția sa, acest subiect, care este de acord printr-o singură condiție. Celebrul model i-a spus partenerul ei că poate recurge la acest lucru doar după ce aceasta va trece de vârsta de 65 de ani. Gluma făcută de Dani Oțil a stârnit amuzamentul tuturor, dar a scos în evidență și relația apropiată pe care acesta o are cu mama băiatului său. 

"Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.(...)", a spus Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.

Dani Oțil caută disperat bonă pentru Tiago

Recent, Dani Oțil a făcut în direct un alt anunț, ce face referire la familia sa. Dacă inițial, fanii credeau că îndrăgitul prezentator glumește, acesta a clarificat ulterior situația, spunând faptul că vorbește cât se poate de serios. În stilul lui caracteristic, adică plin de umor, soțul Gabrielei Prisăcariu a spus faptul că cei doi sunt în căutare de bonă. Acest lucru nu este o noutate, pentru că frumoasa mămică a postat deja acest anunț, pe rețelele de socializare, cu câteva luni în urmă. În acest sens, Dani a ținut să precizeze faptul că au existat bone care au dorit să ocupe postul, însă, precum au venit, la fel de rede au și plecat.

”N-am găsit bonă nici acum. Nu m-au părăsit iubite, cât m-au părăsit bone. Ceva greșesc eu, bineînțeles. Suntem în căutare, nu glumesc”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o prezintă, potrivit wowbiz.

Răzvan Simion l-a completat imediat pe Dani, spunând faptul că disperarea prezentatorului este reală, motiv pentru care a recurs chiar la un gest extrem.

”E atât de disperat, dacă i-a propus fiică-mii aseară (n.r. să fie bona lui Luca)”, a subliniat și Răzvan Simion.

Dani Oțil, supărat pe soția sa: ”Nu era cazul, aveam alte cheltuieli”. Pe ce aruncă Gabriela Prisăcariu banii

Dani Oțil i-a propus fetei lui Răzvan Simion să îi fie bonă

Soțul Gabrielei Prisăcariu i-a da chiar și un argument pe măsură colegului său de platou pentru care, Ianca, fiica lui, ar trebui să accepte postul de bonă. 

”Mi-a zis că se ocupă cu asta. Ce face toată vara? Unde se duce? Stă la mine, cunoaște casa și are și un salariu foarte bun”, a continuat Dani Oțil.

Răzvan Simion nu a stat deloc pe gânduri și i-a dat replica acestuia, spunând faptul că nu e vorba despre bani, cât de traumele pe care fata sa le va avea, dacă acceptă acest job.

”Nu de bani, de traume e vorba”, i-a dat replica colegul său.

Dani Oțil a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa: ”Mie mi se ridică părul pe ceafă”. Prezentatorul vorbește cu greu despre asta

Lecția pe care i-a dat-o Dani Oțil fiicei lui Răzvan Simion

”Știi ce am învățat-o aseară? I-am zis: Ianca, fii atentă, anul ăsta, până la majorat îți mai zice „fetița mea”, după gata. Cere-i acum tot ce vrei, mașină electrică, o vacanță nu știu unde, d-astea. Cere-le acum, o să îmi mulțumească”, a mai adăugat, mândru Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu, ținta criticilor: ”Perfecte sunteți unele”. Ce i-a nemulțumit pe faniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 30 iun 2022, 13:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience