Emily Burghelea, atac dur la adresa Mirelei Vaida: "E falsă, e duplicitară și vorbește cam mult”

Emily Burghelea, Mirela Vaida, foto Instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, Mirela Vaida, foto Instagram

Emily Burghelea a făcut o serie de declarații halucinante la adresa Mirelei Vaida

Emily Burghelea a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a fost supusă testului cu sosurile iuți. Vedeta a avut de ales între a răspunde unor întrebări incomode sau a mânca din sosurile iuți. 

La una dintre întrebări, Emily Burghelea și-a caracterizat, cu nonșalanță, fosta colegă de la Antena 1. Este vorba chiar de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, despre care Emily dezvăluie că nu are o părere prea bună. 

"E falsă, e duplicitară și vorbește cam mult. Eu sper să nu se supere pe mine. Duplicitar poate să fie o calitate, nu? Dar în general nu prea e”, a declarat Emily Burghelea, în emisiunea de la PRO TV.

Dani Oțil i-a făcut avansuri

Mai mult, în cadrul aceleiași emisiuni, vedeta a dezvăluit și că Dani Oțil i-a făcut avansuri, dar și că ar fi deschisă să petreacă o noapte alături de frumoasa Anna Lesko. 

"Cu Anna Lesko aș petrece o noapte de amor...Ce, tu nu? Arată super!", a declarat vedeta.
 
 
"Puteai să spui cu niciuna, dar mă rog...", i-a spus Măruță. 


Care este numele real al lui Emily Burghelea: „Dacă iți schimbi numele, iți schimbi și destinul”

Emily Burghelea este una dintre prezentatoarele emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, cât timp Adela Popescu, Bogdan și Shurbel sunt în vacanță. Frumoasa Emily a făcut senzație în online, dar și pe TV, iar la 23 de ani se poate mândri cu o carieră solidă, un cont bancar frumușel, dar și cu o viață personală împlinită. Vedeta s-a căsătorit, anul trecut, și are o fetiță de un an și trei luni. 


Dacă numele Emily suna un pic ieșit din peisajul românesc, aflați că nu v-ați înșelat. Vedeta a dezvăluit că nu o cheamă așa, de fapt, și că a ales acest nume din cauză că nu i-a plăcut ce nume au ales părinții ei pentru ea. 

„Mă cheamă Emiliana Lăcrămioara Burghelea. Lăcrămioara, da. (râde) Dar, știi că mie îmi spuneau părinții Lăcrămioara? Până în clasa a IX-a, când m-am dus la liceu și am zis: "Eu nu pot să mă duc la liceu cu numele de Lăcrămioara. Să fie clar, mie nu-mi place!". Eram foarte răzvrătită. Și, am zis: "O.K., îmi schimb numele pe Facebook. De acum, o să mă cheme Emily Burghelea".

Și, i-am rugat să îmi spună Emily tuturor prietenilor, cunoștințelor. Cumva, chiar mi s-a schimbat destinul de când am zis că vreau să mă numesc Emily. Serios! Nu știți că dacă iți schimbi numele, iți schimbi și destinul? Așa se zice. Treaba tare e că pe tata îl cheamă Emil. Emil, Emiliana”, a dezvăluit Emily pentru Click. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 iul 2022, 19:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience